Sexualpolitiska hittepåord

Vi lever i en surrealistiskt virrig tid. Osäkra personer som inte trivs med de kön de fötts, vill kränka resten av mänskligheten. En variant är genusgalenskapens påhitt att kön inte finns, utan är en social konstruktion.

Att kön faktiskt finns, är ju egentligen ganska lätt att komma fram till. Men det är inga problem för dessa människor: Eftersom de själva inte trivs med sina kön utan hellre skulle fötts annorlunda, menar de att alla människor är sådana. Män och kvinnor finns inte, utan istället finns ”kukbärare” och ”fittbärare”. Vi reduceras alla till vandrande könsorgan. Där kan vi snacka om en kränkning och en social konstruktion som heter duga!

Det är ur denna arroganta och själviska världsförvridning vi blir påtryckta dagens vansinniga sexualpolitiska hittepåord. ”Hen”, ”en”, ”kukbärare” och ”fittbärare”. Osmakligt och omoget i en sorglig sörja av Tourettes-feminism.

Att ”hen” och ”en” slagit igenom, beror sannolikt på att den stora majoriteten överhuvudtaget inte orkar bry sig. Men det lär knappast bli lika enkelt att få in könsorganbärar-orden i varesig dagligt tal, media eller akademiskt snömos. Känslan för vanliga människor kommer vara att orden är påhittade på dagis av barn i kiss och bajs-åldern, eller i drängstugan av riktigt fulla tonårskillar som suttit och skrattat ”hö hö hö” och pratat snuskigheter. Och bättre blir det förstås inte av att orden för könsorgan som valts, betraktas av majoriteten som skällsord.

Och det är en djävla tur det.

Hur dumma är egentligen Linnea Carlén och övriga ”aktivister” som helt seriöst betraktar dessa idiotiska invektiv som mer politiskt korrekta än ”män” och ”kvinnor”? Könsorgan är inget man bär som om de vore några djävla ryggsäckar. De är delar av oss!

Det mest tragikomiska är att de som helst vill använda de sexualpolitiska hittepåorden, är samma personer som betraktar män som ondskefulla överordnade varelser med maktposition och privilegier, och kvinnor som underordnade trakasserade offer. För i deras värld finns ju inte ens män eller kvinnor… Bara vandrande könsorgan.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sexualpolitiska hittepåord

  1. Dr Snuggles skriver:

    Ja, vi lever verkligen i en besynnerlig tid…:/

    Men bra skrivet i alla fall!

  2. Pelle2 skriver:

    Det är som sagt var konstigt att samma människor som säger att kön är en social konstruktion är väldigt ivriga att prata om kvinnors underordning. Om kön är en social konstruktion så är det väl bara att byta kön till man om man nu tror att det är så himla bra.
    Det är fruktansvärt löjligt med alla feminister som tvångsmässigt är tvungen att prata om kukar,fittor och mens i tid och otid. Undrar som sagt var om de har fastnat i den mentala åldern hos en femåring eller om de lider av Tourettes ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s