SVT anställer Björn Söder som programledare

Nej, naturligtvis skojar jag bara. Det finns inte en chans att SVT skulle dra in Björn Söder i sin så kallade public service. Kladd-Kakan Hermansson däremot! Hon är ju enligt Sveriges Radio en stark profil med en personlig programledarstil och en förebild för unga tjejer.

Och det var ju faktiskt över tre månader sedan hon var i blåsvädret för att ha skrivit på twitter att ”All Cops Are Bastards”, så det måste väl folk ha glömt vid det här laget? Och det där om att ”män är som utvecklingsstörda barn” och att poliserna ”tyckte synd om sig själva” genom sitt ”djävla tjat” om morden i Malexander… Alldeles jättelängesen ju! Ingen kommer ihåg det.

Och var det inte lite fyndigt ändå? Något som en personlig programledare med stark profil tycker. Något av en förebild för unga tjejer, eller hur?

Ja, visst förstår man att SVT bestämmer sig för att låta Kladd-Kakan hålla i ett uppesittarprogram i sisådär tre timmar. Hon är ju verkligen rätt person, såhär i feminismens Sverige.

Tur att de inte anställde nån sån där hemsk människa som Marcus Birro, denna ruskiga karl som skrivit islamofobiska påståenden i twitter och pratat i nån skum internetradio. Nej huga, det hade varit läskigt. Bättre att en duktig kvinna som Kladd-Kakan får chansen då, att hata alla män och poliser är ju liksom inte rasistiskt, snarare personligt, starkt och förebildligt för unga kvinnor!

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till SVT anställer Björn Söder som programledare

  1. Dr Snuggles skriver:

    Det är som ett skämt med allting…Börjar mer och mer se världen så, ju äldre jag blir. Politiken, media, högt uppsatta och deras moral och intelligens…Man blir avtrubbad. Men det är egentligen skrämmande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s