Folket rasar i juletid

Såhär runt jul brukar det varje år bli ett djävla jidder fram och tillbaka kring traditioner. Som vanligt rör det sig oftast om ”normbrytande”, genus, ”rasism” och liknande hokus pokus.

Vissa tycker det är kränkande med färgen på pepparkakor, och folket rasar. Vissa tycker pojkar ska vara Lucia– folket rasar. Vissa tycker Kalle Anka och hans vänner på TV är rasistiska och naturligtvis rasar folket.

I år har rasandet främst rört sig kring att SVT valt ut Gina Dirawi som julvärd. Hon betraktar sig tydligen som muslim vilket somliga menar inte passar sig till jul- exempelvis hennes egna föräldrar, eftersom jultomten inte kom till henne som barn. Vettigare kritik som också lyfts fram är att hon tydligen ska ha skrivit positivt om antisemiter på sin blogg och jämställt dagens Israel med Nazityskland.

Gör det henne själv till terrorist? Är Israel ett gulligt land? Nej, men jämför det hon skrivit med att Louise Andersson Bodin sagt att ”negrer är ett fint folkslag”. Andersson Bodin åkte ut ur TV4 med huvudet före och fick därefter i många månader känna på hat, såväl över internet som i verkliga livet. Uppenbarligen är det större skillnad på personer än på vad de gjort, gällande hur media eller samhället vill döma dem!

Innan rasandet kring Dirawi som julvärd lagt sig, har mera rasande tagit fart: Årets julkalender är snuskig. Detta går ju rakt inte an och dags att rasa.

Flumvänstern hånskrattar och tycker att de där vita kränkta männen som håller fast vid 50-talstraditionerna gott förtjänar att chockeras.

Men det finns faktiskt en sak med julkalendern som är betydligt viktigare att rasa över än lite snusk: Radikalfeministen Karin ”Kakan” Hermansson är med i den. Det här är en mycket hatisk extremist som gått ut med betydligt värre åsikter i sociala medier än att ”negrer” skulle vara ett fint folkslag: Hon har hånat offren för polismorden i Malexander på twitter. Hon har sagt att män är som utvecklingsstörda barn i en intervju på Nöjesguiden. Det är svårt att gissa vilka hon hatar mest: poliser, män eller utvecklingsstörda…

Det har varit en del rasande över att hon fick delta i programmet ”På Spåret” för inte så längesen, dock känns det faktiskt som att rasandet mer eller mindre tystats ner av media. Och vad gäller julkalendern har jag överhuvudtaget inte sett något rasande än så länge, folk verkar inte ens ha märkt att hon är med där. Kanske känner de att de rasat tillräckligt kring julkalendern på grund av snusket.

Och flumvänstern hånskrattar.

Men det vore väldigt roligt att se hur denna grupp av svenska folket skulle reagera om, låt säga, Björn Söder skulle dyka upp som gäst i julkalendern? Eller en sverigedemokrat överhuvudtaget?

Ja djävlar! skulle det rasas. Snabbt skulle de plocka bort alla bekanta på facebook som inte höll med om hur fel det var att en sådan människa fick delta i barnprogrammet…

Flumvänsterns hånskrattande är således inget annat en ett torrt hycklande totalt utan självinsikt. De rasar minst lika mycket traditionalisterna.

Hermansson är något av en gullegris inom SVT och vi får nog dessvärre räkna med att hon fortsätter att dyka upp där hur mycket vi än rasar över det. Men jag tänker fortsätta rasa ändå. Eftersom SVT inte skäms tillräckligt mycket över henne för att sluta plocka in henne, borde det innebära att det är många där som tyst delar hennes hatiska åsikter och unkna människosyn.

Ytterligare något att rasa över.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Folket rasar i juletid

 1. Dr Snuggles skriver:

  Feminismen är som sagt var den enda hatideologi som är fullt accepterad inom det politiskt korrekta.

  Tror detta års julkalender blir den största floppen genom tiderna. Hur kul är det egentligen för barn att titta på folk som äter en massa äckligt? Och hur mycket julstämning över det hela är det?

  • bergersjo skriver:

   Åtminstone är det den mest populära inom det politiskt korrekta…

   Jag tror tyvärr inte julkalendern blir någon flopp. Vad jag upplevt hittills verkar folket delas in i två läger, antingen tycker de den är skit eller så älskar de den. Personligen gillar jag ju egentligen Historieätarna och jag tror absolut att den kan vara rolig för både vuxna och barn. Någon julstämning har väl inte varit än men även sånt finns ju historiskt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s