Femislam

Surrealismen växer till oanade höjder i tomte-landet Sverige, och tokvänstern firar över detta så länge de kan dansa på det sjunkande skeppet.

Alla minns väl Gudrun Schymans talibantal? På den tiden fick Schyman hård intern kritik från sina egna. Och det skulle hon säkert fått även idag för samma tal- men av en helt annan orsak.

Nu skulle de påpekat för henne att det var högst olämpligt att använda ord som ”talibaner”, eftersom sådana ord är rasistiska och islamofoba och passar bäst på bruna hat-sajter som ”Avpixlat” och ”Fria Tider”. Välbeläst folk vet ju att det inte är något bekymmer med muslimsk kultur. Det räcker att kritisera vita heterosexuella medelålders cis-snubbar!

Jag råkade hamna i en debatt om så kallade ”Taharrush gamea” häromdagen. Alltså de sexuella trakasserier i grupp som kommit igång i Sverige det senaste året i badhus och festivaler.

Och där kan man prata om surrealism: feministerna var som om de levt minst ett år på månen utan tillgång till internet. Det påstods att fenomenet inte existerade överhuvudtaget, det hävdades att sådana trakasserier pågått i Sverige jämt och inte hade något alls med senaste tidens invandring att göra, och det drogs (naturligtvis) upp berättelser om hur kvinnor trakasserats när de gick i skolan som barn.

Ja, jag är absolut inte den som påstår att de inte blev trakasserade sexuellt i skolan. Det är jag helt övertygad om att de blev! Jag försöker heller inte vifta bort vad de utsatts för. Men jag tycker det är unket av dessa så kallade ”feminister” att påstå att de blev överfallna av tiotal av fullvuxna män när de gick i mellanstadiet. Det är nämligen ett nytt fenomen i vårt land och de som lider av att PK-vänstern blundar för det är de unga flickor som trakasseras idag.

Av någon outgrundlig anledning vill feministerna absolut stå mycket nära islamisterna- som i sin tur tycker att kvinnor är en andra klassens människor. Därför hävdar feministerna desperat att senaste årets trakasserier absolut inte har med någon invandring att göra utan att det bara är mörkertalet som minskat. Fler polisanmälningar alltså!

Rent logiskt då… Ett av de vanligaste länderna som folk migrerar till Sverige ifrån är Afghanistan. En av de farligaste platserna i världen för en kvinna. Vi pratar om starka traditioner med barnäktenskap där kvinnor och flickor håller sig hemma, såvida de inte rör sig med mannen i hemmet, i sådana fall klär de sig diplomatiskt uttryckt ytterst ”vårdat”.

Naturligtvis kommer vissa av de afghanska invandrarna till Sverige just för att de tycker att hemlandets kulturer är skit! Men absolut inte alla. Många kommer hit för att de hoppas på ett bättre liv, och andra kanske för att Sverige är en mindre farlig plats. Var och en har väl sin egen orsak att bli migrant.

Men det handlar alltså om män som växt upp runt 20 år i ett land där kvinnor behandlats som skit under hela dessa personers liv.

Hur är det i Sverige då? Blonda blåögda cis-män som heter Jöns Svensson tafsar och våldtar väl minsann de också, vavava?

Absolut. Ingen har påstått att det inte är så.

Men i Sverige blir såväl män som kvinnor ytterst upprörda när en våldtagen kvinna blir tillfrågad i rätten vad hon hade för kläder på sig, medan majoriteten av både kvinnor och män i Afghanistan tycker att det är mannens rätt att slå sin hustru ”om hon förtjänar det” och att det är hennes plikt att ha sex med honom även om hon inte vill.

Man skulle kunna säga att de sexuella trakasserierna handlar om kulturkrockar. Att blunda för dem, som PK-vänstern gör, det är att göra bort sig fatalt.

 

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Femislam

 1. Mr Snuggle skriver:

  Det är just kulturkrockar det handlar om. Och jag är jävligt trött på att höra om ”mäns vidriga kvinnosyn” nu och få mer hat och fördomar varje gång det skett ett nytt övergrepp eller våldtäkt…Är även trött på att höra i media att man måste lära killar/män hur man uppför sig mot det andra könet från en tidig ålder. Jag är ingen liten pojke som behöver uppfostras. Och det har jag alltid kunnat, så det har inget alls med mig att göra.

  Allt för att slippa låta rasistisk. Manshatande, däremot – absolut! Men jag tror inte de är så dumma att de inte själva inser vad som ändrats och vad det beror på.

 2. Mr Snuggle skriver:

  Detta rör sig nog till största delen om de sk. ensamkommande. Det har ju alltid skett övergrepp på fester bland överförfriskade tonåringar i alla tider. Men inte i den här skalan. Och det är ett tydligt mönster sen när det började.

 3. Mr Snuggle skriver:

  Kolla in denna då…

  http://www.etc.se ledare allt-rattsstaten-duger-till-ar-att-goda-mitt-manshat

  Fin människa, inte sant? Borde kunna dömas för hets mot folkgrupp och skulle kunnat det direkt om man bara bytt ut ordet män mot t.ex. invandrare.

  Förstår uppriktigt talat inte hur jag lyckas hitta så många manshat-artiklar på nätet…Eftersom jag trots allt aldrig söker på något som borde kunna leda fram till det.

  • bergersjo skriver:

   Och mitt i den SKITEN har etc kunnat med att lägga in den här texten:
   ”BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS

   Gillar du det vi gör?
   Swisha en peng”

 4. Mr Snuggle skriver:

  Orkade ärligt talat inte läsa hela artikeln ens…Liksom jag inte orkar lyssna på galna människor som står och skäller ilsket för sig själv på T-banan. Men jag är ganska säker till sisådär 200% på att jag skulle komma ihåg om jag någonsin hade våldtagit en kvinna i alla fall…Om det ens behöver sägas.

  Däremot skulle troligen även hon ta fullt parti för de ensamkommande från nordafrika som kommer hit och tafsar och våldtar…Liksom övriga inom F!, som vägrar inse vad de nya våldtäktsvågorna egentligen beror på.

  Helt vansinnigt är ordet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s