Inte min statsminister

Att Stefan ”Käbbel” Löfven mest bara är en pajas är ju inte någon nyhet varesig för höger eller vänsterblocket, men nu har han gått för långt i sin längtan att klappas på axeln av PK-eliten.

Nu har han återigen ställt sig att hylla och backa upp Zara ”alla män ska dö en plågsam död” Larsson (ja, han gjorde samma sak förra året, den djävla clownen).

Jo tjena, ditt djävla rikspucko! Vi kan ju börja med dig då. För du är ju man själv, om jag inte tar helt fel. Vi kan ju börja med alla djävla manliga feminister av din sort som tycker att de själva ska dö en plågsam död. Gör något åt det om det är vad ni vill!

Personligen vill jag inte dö någon plågsam död, och anser heller inte att jag gjort mig mer förtjänt av det än någon kvinna bara för att jag råkar vara man. Men om Löfven känner så om sig själv, då är det ju hans sak…

Men sak är djävligt säker. Sveriges statsminister ska inte ställa sig och backa upp en galen extremist som hatar halva befolkningen och vill att den ska dö en plågsam död! Tvärtom borde Löfven tydligt förklara att han inte står bakom Zara Larssons vidriga åsikter, att hon är betydligt värre än varenda Sverigedemokrat med sitt manshat och sin sexistiska människosyn.

Löfven borde omedelbart sparkas som statsminister, ja han borde sparkas ut ur politiken helt och hållet. Plågsamt…

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Inte min statsminister

 1. Mr Snuggle skriver:

  Helt otroligt…Men inget förvånar mig längre. Man blir helt ställd hela tiden över vad folk säger och gör. Världen har blivit helt galen.

  Jag önskar jag hade fötts tidigare. När det fanns en ömsesidig respekt för varann och folk ändå åtminstone behärskade någon vardagsmoral.Jag är född i början av 80-talet. Det var aldrig såhär ens för 20 år sen. Nu tar statsministrar parti för fullständiga galningar då, tydligen. För om hon verkligen har sagt så, då måste hon vara psykiskt sjuk.

  Jag avskyr när folk inte tar avstånd från dåliga människor och deras handlingar.

 2. Mr Snuggle skriver:

  Minns du när man var barn och trodde vuxna hade rätt just eftersom de var vuxna? Jag har mött 8-åringar som varit både smartare och haft bättre moral…

 3. Mr Snuggle skriver:

  I så fall, vad blev hon dömd för?

  • bergersjo skriver:

   Vad jag vet är hon varken dömd eller anklagad för något. ”En lapp ut ur fängelset” syftar ju till spelet ”Monopol” och handlar om att man inte behöver stå till svars.

 4. Mr Snuggle skriver:

  Alla över 18 bör kunna ta fullt ansvar för sina ord och handlingar. Oavsett kön. Kvinnor är inga små barn som inte vet bättre, de är fullt kapabla till det de också.

  • bergersjo skriver:

   Hon var inte över 18 när hon började sitt officiella hat mot män. Hon fyllde 18 först 16 december förra året.
   Personligen anser jag inte att det spelar någon roll. 17-åringar är inga små barn som inte vet bättre de heller- här i Sverige blir vi straffmyndiga vid 15 års ålder.

 5. Nu bör det i ärlighetens namn sägas att Löfvens backning av Zara Larson som du talar om var förra året. Det som dock är rent sjukt i sammanhanget är att han uttalade detta stöd i Västerås samma dag som en mor och hennes son (om jag minns rätt, det var i alla fall två personer, den ena kvinna och den andra man) blev knivmördade på Ikea i … just Västerås.
  Jag gjorde en jämförelse mellan Västerås-dådet och Trollhättan-dådet i Trollhättan: Etablissemanget skrämmer mig.

 6. Mr Snuggle skriver:

  Trots allt raseri om sexism, att man aldrig ska värdera kvinnor efter utseende utan enbart bedöma de också efter deras handlingar och inget annat, så passar det nog ändå bra att få fördelar för det när det passar en själv. För om Zara varit 50 bast och gravt överviktig och kommit med samma uttalanden – hade Löfven verkligen valt att backa upp henne då också?

  Kvinnor värderas alltid efter sitt utseende. Vilket jag själv också är helt emot. Annars skulle det vara fullt naturligt för alla att avsky en ung och vacker tjej lika mycket som en manlig tjock lastbilschaufför i övre medelåldern, om hon var en dålig människa. Det gör inte folk. Varken de flesta män eller kvinnor. Män för att de förbiser hennes dåliga personlighet och omoral och ändå blir charmad av hennes yttre. Och kvinnor för att de anser att de alltid måste ”hålla ihop oavsett p.g.a. allt männen har gjort dem”.

  Ytterst få människor värderar andra efter personlighet och moral. Det tycker jag är det sorgligaste.

  • bergersjo skriver:

   Tja, vad jag vet har ju Löfven exempelvis inte backat upp Karin ”Kakan” Hermansson eller Natashja ”Lady Dahmer” Blomberg. Ingen av dem är väl 50 år men tillräckligt överviktiga och båda två slänger ju ur sig samma manshat som Larsson. Som jag förstår saken har ju Larsson själv fått stora delar av sina åsikter från Blomberg. Det kan såklart vara fel, men hon har iallafall backat upp henne på sin blogg och det säger ju en del.

 7. Mr Snuggle skriver:

  Nä, självklart gjorde han inte det. Mer behöver väl inte sägas om saken heller…

  Tog Zara avstånd från sina uttalanden när hon fick ”känna hettan” efteråt, eller står hon fortfarande fast vid dem?

  En hemsk förebild för yngre tonårstjejer i alla fall.

  • bergersjo skriver:

   Nej hon har aldrig tagit tillbaka något. Däremot skrev hon ett idiotisk blogginlägg och ”förklarade vad hon menade” som bara gjorde allting ännu värre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s