USA:s värsta president någonsin?

Hela grejen mellan Hillary Clinton och Donald Trump är en enda stor surrealistisk cirkus. Hur kunde någon av dem väljas som presidentkandidat? Trump är ju bara en skrikig pajas. Trots det är jag ändå inte säker på att Clinton är bättre som president, trots att hon är intelligent- en listig korrumperad byråkrat som bara bryr sig om vad som hamnar i hennes egen plånbok kanske inte är vad ett land behöver.

Efter nattens så kallade TV-duell mellan dessa två lär det hur som helst vara kört för Trumps del. Han gjorde allt fel. Hela tiden stod han bara och käftade och avbröt, suckade, babblade om fel saker, var tyken och ohyfsad mot Clinton samt påstod ”det har jag aldrig sagt!” när han fick frågor angående sexistiska och rasistiska utspel han ska ha kommit med tidigare.

Clinton däremot, hon verkade nästan trevlig. Glad och uppspelt och förnöjd, skrattade rentav när Trump försökte trycka ner henne. Så ska man bete sig i TV. Hon fick garanterat många väljare där. Även våra egna politiker här i Sverige har något att lära sig av Hillary Clinton.

Personligen går jag inte på hennes skådespel- hon är en skurk. En farlig skurk. Jag är bara glad att jag slipper vara amerikan och behöver rösta mellan en galen skurk och en listig skurk. Sannolikt hade jag inte röstat på någon av dem alls.

Men, som sagt, det är rätt oväsentligt nu. Trump har kört sina möjligheter i botten och det var kanske lika bra. Bäst att bara hålla tummarna för USA och säga ”lycka till” och hoppas att Clinton sköter sig åtminstone någorlunda under sin tid som president, och väntar med korruptionen tills efteråt…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s