Polisens självrespekt i toaletten

Okej, så Sveriges mest kända polishatare får polisbeskydd. Kanske är det främst därför hon kommit ut med sin officiella ursäkt nu efter alla år av hat? Kanske beror det inte som jag tidigare trodde främst på att hon tröttnat på bekymmer i karriären då hon utsätts för välförtjänt kritik?

Det är ju inte utan att man undrar. Det är ju egentligen mycket mer sannolikt att hon ber om ursäkt för att hon vet att de ska skydda henne: Ingen vill väl att personer som vet att man avskyr dem ska vara ens livvakter?

Stämmer detta, har hon åtminstone lyckats lura en polis. Närmare bestämt polisen Karl Dannestam, som inte bara verkar vara polis, utan också såväl man som ”vit” som cis-person. Jodå, Hermansson hatar honom inte bara för hans val av yrke utan även hur han föddes. Könet är fel och hudfärgen är fel. Inte mycket duger med honom för Hermansson.

Han skriver ”hatten av för Kakan Hermansson” i Expressen, och tackar henne för att hon sprider medmänsklighet.

Jasså, är det medmänsklighet hon sprider nu? Jag hade kunnat svära på att det var raka motsatsen. Hat, hån, känslokyla och ren elakhet. Precis det har hon spridit år efter år och tro inte att hennes ursäkt nu bygger på något annat än egoism och egennytta.

Varför är det annars nu hon kommer med sin ursäkt, Dannestam, och varför ber hon enbart om ursäkt för en enda tweet? Fundera på det, eftersom du klagar på skepsisen hon mött.

En polis som backar upp Hermansson i media- det känns lite som att vara tillbaka i hennes kända tweet om Malexander igen. Men nu tänker jag inte på mordoffren, utan på mördaren. Jackie Arklöv– en mörkhyad nazist. Det tyder på ganska mycket självhat, tycker jag. Lite i stil med en polis som säger ”hatten av för Kakan Hermansson” och tackar henne för att hon sprider ”medmänsklighet”.

För helvete, Dannestam, var är din självrespekt!? Du borde känna ”HUVUDET av för Kakan Hermansson”! Känna, alltså. Absolut inte skriva i media- det vore oprofessionellt. Som polis ska du ju behandla alla människor lika- även Hermansson som pissat dig rakt i ansiktet nu år efter år.

Men det finns ingen som helst anledning för dig att ge dig ut i media och tacka henne för någonting. Skärp dig!

Jag har funderat ibland på varför just tweeten om morden i Malexander blivit Hermanssons mest kända. Jag är inte helt säker på att den faktiskt är den allra värsta (kanske, kanske inte- det finns ju så många att välja bland). Visst- den är antagligen mest hjärtlös, hård och iskall, och den är heller inte feministisk.

Sannolikt är det därför. Även äkta manshatande feminister kan äcklas och se hur vidrig den är, och ytterst få kan stå bakom den. Inte ens skribenten- iallafall inte offentligt…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Polisens självrespekt i toaletten

 1. Mr Snuggle skriver:

  Vansinnigt…Inte mycket annat att säga. Men väldigt bra att du belyser sånt här i dina krönikor i alla fall! Någon måste ju göra det.

 2. Mr Snuggle skriver:

  Även Sven Melander backar upp Zara Larsson nu – https://www.youtube.com/watch?v=wQblFCTksAo

  ”Männen är världens främsta förtryckarorganisation. När en 17-årig Zlatan gjorde kaxiga uttalanden i början av sin karriär tyckte folk att det var charmigt. Men när en ung, begåvad och framgångsrik svensk kvinna gör samma sak tar det hus i helvete direkt.”

  Jag tror inte direkt att Zlatan sa att halva jordens befolkning ska dö en plågsam död…KAXIGHET är ju en helt annan sak än urskillningslöst rent HAT!

  • bergersjo skriver:

   Ja precis.
   Men att den där tomten Melander är en så kallad radikalfeminist är ju ingen nyhet, han lobbyerade ju för F! inför senaste valet.

 3. Mr Snuggle skriver:

  ”Och även om du skulle känna kollektiv skuld, så känn kollektiv skuld, för det är ju vi män som våldtar, säger han.”

  Vilket citat…Nej, jag känner ingen kollektiv skuld alls. Mitt kön definerar inte min person. Och vill folk/kvinnor rikta sitt hat mot någon – välj då de ensamkommande gatupojkar från Nordafrika istället. Då de allra flesta övergrepp, tafsanden och gruppvåldtäkter vi haft på senare år, utgörs av just dessa. Inte män som kön.

  • bergersjo skriver:

   Som sig själv känner man andra. Om Melander våldtar tycker jag att han ska anmäla sig till polisen, det dumma djävla kräket…

 4. Mr Snuggle skriver:

  Kunde inte sagt det bättre själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s