Barbariska riter från stenåldern

Allting från stenåldern är absolut inte dåligt. Till exempel tror jag att det vore nyttigt och sunt om vi åt så kallad stenålderskost istället för modernt halvfabrikat.

Och allt modernt utöver halvfabrikat är sannerligen inte heller bra- människans massutdödande av övrigt liv på planeten har ju gått snabbare och snabbare.

Men ändå- att benämna de barbariska riterna från stenåldern för just barbariska riter från stenåldern, tror jag är precis rätt. För allting var heller inte bättre förr. Tyvärr finns det alltför många människor som gillar det där med ”traditioner” för traditionens egen skull. Och ofta religiösa sådana.

Det innebär att många av de absurda, blodiga och hjärtlösa stenålderstraditionerna fortsatt leva vidare under tusentals år och även fortfarande i dags datum lever vidare bland hundratals miljoner människor.

Nu syftar jag på den där känslokalla och rent ut sagt sadistiska riten att könsstympa sina barn- något som ännu idag fullt lagligen görs i Sverige.

Och därför utmärker jag nu Bashar Quazaz i Skåne till årets absolut största idiot.

I Skåne är det en väldigt lång kö av folk som vill könsstympa sina barn. Det beror på att mångkulturen gått snabbare där än i resten av landet. En av dessa föräldrar som ville ha en könsstympad son var Quazaz. Han tog med sonen till en så kallad ”vårdcentral”, fast platsen borde heta ovårdcentral, med tanke på att de ägnar sig åt könsstympning.

På den här platsen blev nu Quazaz chockerad över att pojken led, grät och behövde hållas fast medan han stympades. Jaaa? Vad väntar du dig din dumme djävel?! Du lät skära sönder hans könsorgan och trodde att han skulle ligga och skratta eller? Du klippte inte naglarna på honom…

Även Quazaz ”mådde dåligt”, berättar han för SVT. Bra! Jag hoppas att du mådde djävligt dåligt och att du fortfarande gör det. Det förtjänar du.

Några veckor efter könsstympningen tyckte Quazaz att det inte syntes tillräckligt tydligt att sonens könsorgan var sönderskuret, så därför åkte han till Danmark och gjorde om hela skiten en gång till.

För övrigt: Se inte den här filmen, den är fruktansvärd.

 

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s