Özz Nûjen- Ett missunnsamt troll som gnäller och snackar skit

Häromdagen sålde Özz Nûjen en riktig spya av krönika till Expressen. En spya som han säkert fick bra betalt och mycket uppskattning för.

Spyan gick nämligen som vanligt mest ut på att håna Sverigedemokraterna, och det är ju ändå ganska okej, konstigt nog, trots att de samtidigt måste vara oerhört omtyckta med tanke på att alla riksdagspartier utom Vänsterpartiet ivrigt tävlar om att föra deras politik…

Men oavsett vad man tycker om Sverigedemokraterna, var den här krönikan precis som vanligt vad gäller Nûjen och hans långa historia av hat och hån mot Åkesson och hans parti i värsta laget. Den här gången drog Nûjen glatt till med rena lögner om vårt land, till exempel genom att påstå att brottsligheten sjunker.

Lite i stil med den där andra skojaren Magnus Betnér och hans kända påstående om att Sverige aldrig varit tryggare, va?

Nûjen. Vilken brottslighet är det som sjunker? Är det sexuella övergrepp? Mord? Organiserad brottslighet i gemen? Var det vanligare med överfall mot poliser och blåljuspersonal, användning av handgranater, dödsskjutningar mitt i städerna, gruppvåldtäkter, mordbränder och bilbränder tidigare här i Sverige?

Känner du till ”nyårsfirandet” med raketer 2016? Det var mycket värre förr i Sverige va? Precis lika galna mordförsök fast många fler, inte sant? (Jag är lite sarkastisk här…)

Fast det var inte bara påståendet om sjunkande brottslighet (enligt Brottsförebyggande Rådet blev det tvärtom 6470 fler anmälda brott 2016 än året innan) som var en riktig drapa i Nûjens krönika. Han hävdade även att vi aldrig varit så rika som nu här i Sverige… Och tja, det beror väl kanske på hur man ser det. Han själv och hans goda vänner är säkert väldigt rika. De som ligger ute på gatorna i snö och regn och tigger- inte lika välbärgade.

Arbetslösheten sjunker, enligt Nûjen. Ja, säkert för vissa. Men inte för flyktingarna– ni vet alla de där välutbildade migranterna som vi aldrig skulle klara oss utan. De som håller Sverige flytande. (Lite sarkastisk igen nu.)

Det där var väl det mesta av Nûjens rena skitsnack. Men fokus låg såklart mest på Sverigedemokraterna. Ska vi ta en titt på dem?

Nûjen kallade dem ”gnällspikar”, ”SD-troll” och ”missunnsamma”. Tja, det finns garanterat många sverigedemokrater som gnäller en hel del. Men knappast i jämförelse med Nûjen själv, feminist som han är.

Vad gäller det populära ordet ”troll”, så använder Nûjen det helt fel. Internettroll är provokativa i syfte att reta upp. De är oseriösa. Vad man än tycker om sverigedemokrater, så får man nog konstatera att de faktiskt menar allvar, det är deras riktiga åsikter och inget de bara låtsas för att provocera. Således är de seriösa och därmed inte troll.

Faktum är att beskrivningen stämmer mycket bättre in på Nûjen själv- en professionell pajas som har gjort hela sin karriär på att håna och provocera för skojs skull

Och så ”missunnsamma” då. Här visade Herr Nûjen ett mycket bra exempel på missunnsamhet, genom att gnälla över att Jimmie Åkesson liksom 350 tusen andra svenskar åkt på semester till Thailand.

Snälla Nûjen… Var inte så missunnsam! När du själv spolar ner 100 tusen kronor i toaletten genom att skänka dem till ett sexistiskt hatparti av ännu extremare sort än Åkessons, varför ska du då inte unna honom att åka på semesterresa med sin familj? Du har garanterat råd att åka till Thailand du också, ifall du vill det.

Visst, man kan förstås tycka att våra folkvalda ser till att de själva betalas med på tok för hög lön, och goda förmåner ovanpå det. Det tycker jag! Men en semesterresa ska väl ändå en politiker kunna ge sig ut på utan att genast utsättas för missunnsamhet av gnällspikar och troll?

Man kan förstås tycka att Thailand är ett dåligt land att bege sig till på grund av politiska skäl. Det tycker jag! Men å andra sidan. Om Sveriges riksdag inte officiellt går ut med att det är vårt rikes åsikt, varför ska då inte våra folkvalda åka dit och kräma sig i solen som så många andra svenskar gör?

En annan sak hade det förstås varit om Åkesson eller hans parti öppet starkt kritiserat Thailand, då hade det ju rört sig om hyckleri. Lite som när du, Nûjen, själv går ut med dina nationalistiska tankar om Kurdistan, trots dina åsikter om Sverigedemokraterna som ”rasister”. Eller hur?

Sååå… Tag ett steg tillbaka, Nûjen. Se dig i spegeln. Det verkar som om du projicerar det du skäms mest över på Sverigedemokraterna istället för att göra dig till en bättre människa.

Om nationalism är rasism enligt din åsikt- skit i Kurdistan. Kämpa för mångkultur och globalisering i Mellanöstern istället.

Är du emot ”troll”- lägg av med hån, hat och rena lögner och påståenden. Byt jobb. Bli lite mer ödmjuk.

Är du emot gnällspikar- sluta gnälla.

Och är du emot missunnsamhet- unna Åkesson en djävla julsemester!

Han blev ju ändå magsjuk- och det tror jag säkert att du skrattade gott åt. 

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Özz Nûjen- Ett missunnsamt troll som gnäller och snackar skit

 1. Jans skriver:

  Utöver att vara Kurdisk nationalist är han samtidigt en fegis Han hyllar Peshmerga med t-shirts men han åker ju inte ner till Kurdistan och kämpar själv. Kan det bli mycket hyckleri än så?

  • bergersjo skriver:

   Tja det beror ju på om han utgivit sig för att vara modig. 🙂 Har han inte det så är det ju inte hyckleri att hylla andra vars kamp han ser som positiv.

 2. Mr Snuggle skriver:

  Jag tycker rent allmänt aldrig folk borde ge beröm, framgång eller uppskattning åt folk som vinner sin popularitet på att göra ned andra och påvisa allt dåligt med dem. Det är alltför många gånger folk gör det. Och det har jag aldrig förstått.

  Jag skulle precis tvärtom säga att Sverige aldrig har varit farligare för gemene man än nu. Med brott som aldrig skådats tidigare annat än i särskilda extremfall. Allt har bara blivit vardagsmat nu. A Clockwork Orange, Deathwish och såna filmer gjordes just som en skräckvision av framtidssamhället på 70-talet. Med kriminella ungdomsgäng som drar omkring och överfaller vanligt folk bara för sakens skull och helt slumpmässigt. Nu har vi passerat det sen länge. Och det är läskigt.

  • bergersjo skriver:

   Jo Sverige har allt varit farligare för gemene man tidigare. Sverige har ju varit ett land där det varit helt normalt att svälta ihjäl, där majoriteten dött redan som barn, där kvinnor väldigt ofta dött vid barnafödande och där homosexuella, äktenskapsförbrytare och ”häxor” blivit torterade och halshuggna.
   Fast det var ju som tur är ganska längesen och det riktigt läskiga är att islamismen arbetar för att vi ska tillbaka dit…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s