Sven Melander erkänner: skyldig till våldtäkt!

Den gamle B-skådespelaren och alkoholisten Sven ”Dassrulle” Melander, kanske mest känd för att framträda som just en nerdekad och supande pajas i filmer och TV-sketcher, gick sommaren 2016 ut i sociala medier och skällde ut alla män som blivit upprörda över Zara Larssons manshatande.

Larsson är inte problemet, hävdar han.

Lite för mycket alkohol under årens lopp va, Sven Melander? Med den fullständiga brist på logik du har är du uppenbarligen inte rätt person att sitta och skriva andra människor på näsan om vad som är problem.

Du säger i din film att de män du skäller ut ”utan att egentligen begripa det” hamnar på ”våldtäktsmännens sida”. Vem är det egentligen som inte begriper? Det är ju exakt det som är problemet för oss!

Du verkar tro att vi hamnar där på grund av att vi blir upprörda över Zara Larsson. Det är fel. Verkligheten är att Zara Larsson placerar oss där på grund av att vi är män, och att vi därför blir upprörda.

Du manar för att känna kollektiv skuld för våldtäkt på grund av kön i din film. Det är upp till dig själv att känna dig skyldig som våldtäktsman, men var vänlig och projicera inte din egen skuld på andra bara för att vi råkar vara av samma kön som du!

Jag hade faktiskt inte tänkt skriva om det här tramset, men så satt Melander en morgon i TV och berättade att på grund av hans stöd för manshat hade folk skrivit att han skulle suga kroppsdelar och dö. Det där var något han låtsades tycka var roligt, men det var uppenbarligen något han tagit åt sig av, fullt förståeligt.

Se det då såhär, Sven Melander. En av de som gått ut tidigare med att du borde dö en plågsam död är ju din favorithatare Zara Larsson. Så om hennes åsikt att du borde göra det inte är något problem, då är det väl helt okej ifall fler tycker som hon?  

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sven Melander erkänner: skyldig till våldtäkt!

 1. Mr Snuggle skriver:

  Det börjar bli oerhört tröttsamt att höra hur duktiga och bra kvinnor är på alla sätt och hur dåliga, onda och låga som individer män är…Det sjukaste är att det är helt accepterat hos de PK. Att det nästan är så man ska tycka och tänka för att ”vara rätt”. Och sen allt snack om hur vidrigt det är med fördomar som oftast kommer från just samma personer…

  I Melanders fall tror jag bara det handlar om att han känner sig gammal och förbi och att detta är hans sätt att försöka göra sig mer populär hos yngre kvinnor. Det är patetiskt.

  Alla som inte inser att alla människor är individer och att man aldrig ska döma någon man inte känner kan dra åt helvete.

  • bergersjo skriver:

   På internationella kvinnodagen ville SVT visa upp en ”ny” variant: De tyckte det var coolt med kvinnor som bejakade sin dålighet… 😛

 2. Mr Snuggle skriver:

  Ja, så länge det är kvinnor/tjejer som gör det så är det ju helt okej med grov pennalism och allting, har jag förstått. Ett steg mot en mera jämställt samhälle, när tjejer också äntligen börjar ”ta för sig”!

  Det är läskigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s