Svensk Public Service- politiskt korrekt aktivism

Varför finns Public Service?

I den bästa av världar skulle man kunna svara att det handlar om att samhällets medborgare ska kunna ha någonstans att lätt hitta nyheter som de vet är sanna, och utan att färgas subjektivt av politiska åsikter.

Men Sverige är ju inte den bästa av världar, så möt Matilda och Lava, två flickor på tio och åtta år! Ikväll var det ett långt reportage om dem i Aktuellt på SVT. Vad handlade reportaget om?

Åh, inget speciellt egentligen. Ingen nyhet eller så. Men det var ju två ”normbrytande” barn som kan få alla de rätta normkritiska queer-personerna att klicka på ”gilla”, det räcker väl?

Matilda och Lava är två flickor som vill se ut som pojkar och kallas ”hen”. De är inga personer av intresse för samhället, men ändå vill SVT rikta strålkastaren mot dem, för hjärtat på alla de politiskt korrekta aktivisterna inom SVT börjar ju banka extra fort.

Hur har media överhuvudtaget fått ögonen på flickorna? Sannolikt genom att någon eller några på SVT troligen är förälder eller föräldrar till minst en av dem…

Den var flera år sedan nu som ”hen”-debatten hade något nyhetsvärde. Men om SVT ändå ville göra ett seriöst reportage om vanvördigheten, då hade de ju kunnat låta vuxna människor debattera om ämnet med såväl positiva som negativa argument.

Men nej. Så får man väl inte göra längre i det här djävla landet.  

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Svensk Public Service- politiskt korrekt aktivism

  1. Bamse skriver:

    Det borde vara kriminellt att indoktrinera barn på det här sättet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s