Lamotte vs. Blomberg- ny feministfejd i Ankdammen

Ja, senaste feminist-såpan i Konungariket Sverige är ett sånt där internetkrig mellan två personer som sitter och skriver ut sitt hat mot varandra, medan andra läser och äter popcorn.

Och i det här fallet är det nog inte främst vettiga popcornätare som följer spektaklet, utan långa svansar av aktiva tokstollar och galningar som själva deltar i ”debatten” med internethat och digitalt slag under bältet- för de två som krigar är nämligen två av de mest kända och mäktiga feministerna i landet, och har båda gott om följeslagare.

Det började med att Natashja ”Lady Dahmer” Blomberg– kvinnan bakom Sveriges största feministblogg- spydde ur sig en riktig hatdrapa mot Joakim Lamotte på klicksajten Nyheter24. Och sen fortsatte det med att han svarade på Facebook, där han förskansat sig sedan några år med sina mobil-filmer.

Hon kallade honom parasit eftersom han tjänar pengar på kvinnosaken, och hon menade att hans agenda var ”rasistisk” och ”antifeministisk”. Hon tyckte att han skulle hålla käften.

Tja, inget märkvärdigt där egentligen. Jag har redan tidigare förklarat varför feminister hatar Lamotte så genuint: Normfeministerna i Sverige- och bland dem skriker Blomberg allra högst, hon är rentav Zara Larssons feministiska mentoravskyr män (Och Blomberg är till skillnad från de flesta andra helt öppen och ärlig med den saken). De gillar dock en typ av män: Sådana som erkänner sig själva som skitstövlar och sexförbrytare och utöver det håller käften och ger all plats åt kvinnor.

Sådan är inte Lamotte. Han är kaxig, stolt och självgod och betraktar det han gör som ett mycket lyckat arbete för feminismen. Det där retar gallfeber på normfeministerna, män får inte vara stolta, de ska inse att de är förtryckare, de ska hata sig själva och hålla käften!

Tjänar Lamotte pengar på kvinnosaken? Tja, det gör han nog. Precis som väldigt många andra feminister gör när de skriver krönikor eller gör filmer. Jag vet inte om Blomberg tjänar pengar på sin blogg, men det skulle förvåna mig mycket om hon inte gjorde det.

Så det handlar alltså bara om den gamla vanliga feministiska sexismen- Lamotte är en parasit på grund av att han inte själv är kvinna. Hade han varit kvinna skulle Blomberg älskat honom, men nu ska han istället hålla käften. ”Ridå”, för att citera Blomberg…

Är hans agenda rasistisk och antifeministisk då?

Det beror naturligtvis på hur man definierar ”rasism” och ”antifeminism”. Såklart!

För en människa med någorlunda vett i skallen är Lamottes agenda självklart varken rasistisk eller antifeministisk. Det mest ”rasistiska” med honom skulle väl vara hans utseende (många nynazister har ju sån där helrakad skalle), och det bygger ju isåfall bara på betraktarens fördomar och inte på honom själv. Och att han skulle vara antifeminist är ju bara trams, han är absolut feminist.

Men för tomtarna är det en annan sak, och Blomberg med anhang är ju tyvärr allihopa sådana. Och inte några snälla tomtar då som delar ut julklappar, utan den allra värsta sortens hatare, sådana som ställer till med svält och missväxt i hundratals år för att någon släkting en gång i tiden glömde ge dem en smörklick i julgröten.

Så… Enligt tomtarna är man ju en rasist ifall man skulle berätta ren fakta om en muslim som begår sexuella övergrepp. Sånt får man inte prata om- det är män som begår övergrepp och jadajadajada, punkt slut, håll käften och därmed basta. Och går man efter den galna definitionen är det säkert lätt att tycka att några filmer han gjort är ”rasistiska”.

Antifeminismen då? Ja, han är ju som sagt man men verkar trots det inte se sig själv som ett förtryckande kräk som ska hålla käften. Isåfall är man självklart antifeminist i Blombergs ögon och i tomtarnas värld.

Så… Blomberg har alltså inte egentligen ljugit här, hon råkar bara vara hycklare, sexist, manshatare, tomte och totalt förvirrad. En vanlig normfeminist alltså som definierar ord fullständigt barockt.

Men man förstår ju såklart att Lamotte blir upprörd. Min egen syn på saken är att han ska lämna den där galna manshatande sekten fortast möjligt, helst igår. Å andra sidan är det förstås kul att han kör sitt race eftersom det irriterar Blomberg & co. så oerhört… 

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lamotte vs. Blomberg- ny feministfejd i Ankdammen

  1. Mr Snuggle skriver:

    ”Lamotte är en parasit på grund av att han inte själv är kvinna. Hade han varit kvinna skulle Blomberg älskat honom, men nu ska han istället hålla käften” – Huvudet på spiken där.

    Bara att stå vid sidan om, följa om man så vill och garva åt det hela, säger jag. 🙂 Dock vet jag inte ens vem karln i fråga är. Däremot har ju Dahmers namn kommit upp ett flertal gånger.

    • bergersjo skriver:

      Lamotte är en ”journalist” (inte speciellt professionell av sig) som filmar sig själv med mobilen medan han sitter och pratar upprört och aggressivt. Tidigare har han haft en blogg och ett youtubekonto men numera håller han sig på facebook (och twitter, tror jag). Han verkar få den mesta av sin inkomst genom att tigga att folk ska swischa pengar åt honom. Kanske något jag borde börja med? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s