Nu är allting precis som det ska igen

I och med feminist-ståhejet ”me too” på sociala medier var det ju som jag tidigare skrivit om gott om feminister som blev upprörda, då fullt av illvilliga män hade mage att försöka hijacka den där fina hashtaggen enbart för kvinnor och trots Patriarkatet och maskulina könsnormer och all annan viktig fakta ge sig in i debatten och lipa.

Men nu är allting till sin rätta igen, då männen har fått en egen hashtag att komma ut med.

Just det: Som svar till kvinnornas ”me too” ska männen skriva ”I have” och på det viset erkänna för sig själva och alla andra vilka svin och sexuella förbrytare de allihop är. Allt är som det ska: Kvinnorna är offer, männen är förbrytare och inga Vita Kränkta Män ska hålla på och försöka inbilla någon något annat utan bara erkänna att de är våldtäktsmän, därefter hålla käft, backa och släppa fram kvinnor i debatten.

Så. Rosa genusglasögon für Alles och den feministiska världbubblan är hel och fiiin.

Eller?

Jag ser ett bekymmer dock: Vilka kommer att skriva den där ”I have”-hashtaggen? Vilka kommer att gå ut i sociala medier och späka sig själva för att därefter tacksamt med gråtande ögon räcka över rottingen till en duktig, handfast, stark och rättvis kvinna?

Såklart en massa illvilliga våldtäktsmän med vidrig kvinnosyn som skrattat gott åt polisens ”tafsa inte”-armband, eller? Va? Det låter väl oerhört troligt? Hm?

Eller blir det några duktiga feministiska PK-pojkar som alltid gärna vill skriva miljoner krönikor om hur sjuka och slemmiga män och inte minst de själva är, i hopp om att få applåder och kanske, kanske nån form av omtycknad eller nåd från kvinnliga feminister.

Några duktiga gossar i vänstereliten som gärna vill erkänna att de mer eller mindre är våldtäktsmän eftersom de ju faktiskt utsatt sina stackars flickvänner för kroppsberöring. De som kommer skriva ”I have” är en och annan manlig feminist som betraktar sig själv som en riktig skitstövel för att han kanske kramat sin flickvän utan att först fråga ”är det okej om jag kramar dig nu?”

Det är inte sådana personer som kvinnorna i vårt samhälle ständigt är livrädda för.  

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu är allting precis som det ska igen

  1. Mr Snuggle skriver:

    Det är en sanningsenlig bild du beskriver om hur samhället har blivit nu. Och det är både djupt kränkande, frustrerande och läskigt.

    De absolut värsta manliga personer jag träffat genom livet, som jag själv skulle kategorisera som de värsta svinen och med allra värst kvinnosyn, har alltid haft massor av kvinnor i sina liv, kan även tilläggas. De snällaste ofta inga alls. Och ser man bra ut, är vältränad och anses snygg, spelar moral sällan någon roll heller. Då världen bygger helt på det yttre nu i de flesta aspekter. Och folk tror att ytan återspeglar personligheten.

    Men Sven Melander m.fl. tycker säkert det där är en bra idé i alla fall…

  2. Mr Snuggle skriver:

    Har gjorts flertalet reportageserier om män som suttit fängslade felaktigt dömda för olika sexbrott, efter kvinnors eller barns lögner, som rätten då hellre valde att tro på. Kvinnorättsorganisationer rasade och ställde sig direkt på den utsatta kvinnans sida och spydde ut sitt hat över alla män igen. När det senare framkom att det inte var sant och hon ljugit, bytte de varken sida, ångrade sig, bad om ursäkt eller tog avstånd från henne. För män får som sagt aldrig vara offer i detta jämställda samhälle, där alla är lika mycket värda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s