Svenska kungafamiljen äter prinsesstårtan och har den kvar

Häromdagen fyllde prinsessan Estelle 6 år, och återigen ville hovet visa att de minsann gott kan både äta kakan och ha den kvar vad gäller det som är privat.

Den där prinsessan Estelle är ju nämligen enligt gällande lagar- som hennes mor visat sig tro helhjärtat på- inte precis någon privatperson. Hon var redan före födseln Sveriges kommande statschef. Då passar det sig inte för hennes familj med privata arrangemang.

Nej, den alltmer växande kungafamiljen vad gäller såväl personer som utgifter är, oavsett om man monarkist eller inte (jag är det inte), rikets angelägenheter. Alla svenska medborgare har rätt att se den där djävla prinsessan Estelle stå och vinka från balkongen på hennes födelsedag! Vi betalar många miljoner i skatt för det varje år.

Men nej- firandet blev privat inom kronprinsessfamiljen. Därmed pissade de alla dumma monarkister i ansiktet, eftersom något privat inom kronprinsessfamiljen lämpligen inte existerar.

De får fan välja. Ska de vara rikets Barbiefamilj eller en helt normal familj? Att de tjuvar åt sig lite av båda delarna för att helt enkelt leva det bästa livet, det är upprörande och djävligt kränkande- både mot monarkister och andra.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Svenska kungafamiljen äter prinsesstårtan och har den kvar

  1. Mr Snuggle skriver:

    Bra skrivet och är helt med dig i den där frågan! Det är fruktansvärt orättvist och det har det alltid varit. Aldrig förstått varför de allra flesta ändå beundrar och ser upp till dem så mycket. Finns ju ingen anledning till det alls. Vad ENORMT mycket bättre och viktigare saker dessa skattemiljoner kunde läggas på…Istället för denna familj.

  2. Kristian skriver:

    Hehe!
    Jag läste ”rikets Babarfamilj”. Se där kungliga man kan gilla i alla väder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s