Özz Nûjens järnrörsskandal

Alla minns väl när Sverigedemokraterna skakades om av den så kallade ”järnrörsskandalen”, och hur den kom fram i offentligheten? Det var ju filmer ur Ekeroths egen kamera som kom ut, och man kan väl säga såhär i efterhand att han sköt sig lite i foten där…

En person som ingick i järnrörsskandalen var ju den kurdiske skojaren Soran Ismail. Numera är han väl mest känd för att vara anklagad för våldtäkter efter metoo, men på den tiden var han ett stort ansikte mot nationalismen (den svenska alltså, inte den kurdiska).

Nu skulle man kunna säga att en ny järnrörsskandal med kurdisk skojare och allt har blåst upp, efter att SVT:s Uppdrag Granskning äntligen bestämt sig för att gräva lite i historien kring att terroristen Akilov arbetat svart med renovering av Özz Nûjens sommarstuga på Gotland.

Fast skillnaden är förstås att den här gången är det den kurdiske skojaren- Nûjen alltså- som gör bort sig själv genom att filma hela spektaklet och tillochmed lägga upp filmen på youtube…

Passa på att se den innan han inser vad klantig han är och tar ner filmen igen, för det är garanterat den mest komiska scenen från hela hans karriär som komiker!

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Özz Nûjens järnrörsskandal

  1. SasjaL skriver:

    Dessvärre inser inte Özz Nûjen att han inte är en komiker, utan ett skämt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s