Morgan Johansson- en anständig minister

Ikväll satt Justitie- och Inrikesminister Morgan Johansson i Aktuellt i SVT och påstod att hans eget politiska parti ”och alla anständiga partier” alltid har stått upp för alla människors lika värde.

Vad är det där för historierevision, Ministern? Ditt parti Socialdemokraterna har aldrig stått upp för alla människors lika värde. Långt in på 70-talet drevs det fortfarande tvångssterilisering i Sverige med Socialdemokraterna vid makten. Alla människors lika värde va? Pyttsan!

Och har ni en enda gång gjort ett försök att avsluta monarkin i Sverige? Aldrig. Känns det inte lite märkligt att rabbla om alla människors lika värde i ett land där någon blir statschef genom arv?

Under i stort sett hela er tid vid makten har ni tvingat svenska medborgare att ställa upp som soldater och offra sina egna och andras liv för fosterlandet utefter deras kön. Utefter deras kön. Lika värde?

Vi kanske kan sluta gå igenom er smutsiga historia där- det känns lite onödigt att rabbla upp Socialdemokraternas positiva åsikter för rasbiologi under den tid det begav sig och så vidare. Det borde egentligen räcka att bara säga: Nej Ministern, Socialdemokraterna står inte upp för alla människors lika värde och har aldrig någonsin gjort det, och Socialdemokraterna är inte något anständigt parti och har aldrig någonsin varit det.

Allra senaste gången- om vi nu inte ska räkna med att Statsminister Löfven besökte det kungliga dopet härom veckan- som ni tydligt glatt visade att ni inte står upp för alla människor lika värde, var även det härom veckan. Då klubbade ni igenom den tokiga afghanlagen som knappast kan anklagas för att på minsta sätt innebära lika värde för alla människor.

Och nu börjar vi närma oss vad intervjun av Morgan Johansson i Aktuellt handlade om: Det var ett reportage om att moskéer i Sverige allt oftare angrips, med allt ifrån klotter till mordbrand.

Ministerns analys av varför det blir på detta sättet är enkel: Det beror på högerextremism och mörka krafter som känner att de har vind i seglen. Min egen analys är djupare: Varför har de vind i seglen?

Jo, Minister Johansson: Det beror helt och hållet på Socialdemokraterna och övriga anständiga partier som röstar igenom afghanlagen och liknande oanständiga galenskaper tvärt emot medborgarnas vilja. Det är precis sådant politiskt beteende som ger de mörka krafterna vind i seglen!

Böneutrop och ensamkommande, islamisering av de anständiga partierna. Det är ni själva som står och blåser i de där djävla seglen åt de mörka krafterna och ni fortsätter bara med det!

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Morgan Johansson- en anständig minister

  1. Kristian skriver:

    ”Blåser,” vet jag inte.
    Man står liksom med ryggen mot de hemska seglen och lite framåtlutad med fingrarna i öronen.

    Men effekten blir densamma!
    (Skämttecknare: ovanstående idé står er fritt att använda.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s