Den utbredda nazismen inom Konungariket Sverige

När man tittar runt i sociala medier såhär några dagar innan valet mellan pest och kolera under kommande fyra år, får man snabbt känslan av att väldigt många har en nervös verklighetsuppfattning av att Sverige håller på att bli Hitlertyskland.

Precis som våra fascistiska grannländer Norge, Danmark och Finland redan har varit i många år nu. Vi har sett den bruna ondskan välla fram! Stöveltrampet dånar på gatorna i Oslo! Fackpampar, journalister, kommunister och homosexuella svälter i  koncentrationslägren i de dystra skogarna i Öst! Anne Franks Dagbok och de svenska sossarnas projekt Om Detta Må Ni Berätta bränns på stora bokbål på tidigare Röda Torget (numera Bruna) i Köpenhamn, bland skrattande lönnfeta rödhåriga gubbar som dricker Tuborg och äter rödkorv (eller brunkorv som den numera heter) och wienerbröd!

Visst är det så?

Eller hur?

Och här i Sverige ser man var fjärde människa (eller man snarare, de är alltid män de där högerextremistiska hatarna!) lyfta på armen och heila så fort man kliver utanför dörren! Dessa invandrarhatare som vill hänga alla pizzabagare och tvinga alla att äta ärter med fläsk!

Fruktansvärt.

Ja det är i sanning 30-talet all over again. Vi behöver mer mångkultur och genusvetenskap för att kväsa detta innan Sverige blir samma skräckdiktatur som resten av Norden. Samma kvinnofientliga bakåtsträvande Patriarkat där kvinnor inte har rätt till sina egna kroppar utan bespottas och slås med käpp för att sedan kastas in i spinnhus om de försöker göra abort.

Det är sant! Sverigedemokraterna strävar efter detta och det har jag läst på Facebook!

Så det så.

Därför är det viktigt att den fina Sjuklövern med medmänskliga grundläggande värderingar och Värdegrund fortsätter att låtsas som om Sverigedemokraterna inte finns utan bara är en uppblåst elefant, som på Pride i Stockholm. Det har ju fungerat väldigt bra tidigare och som alla människor som står för demokratin förstår så har ju var fjärde människa inget att säga när hen ändå bara tycker en massa dumheter och hat.

Sååå… Det är väldigt viktigt att du röstar! Och tänk då på att om du röstar fel så är det ditt fel att det blir nazistdiktatur och ännu värre, tänk på att du kommer förlora alla dina medmänskliga vänner på Facebook! Så rösta rätt.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Den utbredda nazismen inom Konungariket Sverige

 1. Kristian skriver:

  ”Tänka fritt är stort, men tänka rätt är större.”

 2. Anders skriver:

  Hehe.. Man behöver inte vara mycket insatt för att veta att SD är långt mer ”extrema” än övriga nordiska partiers ”motsvarigheter”. Det finns vad jag vet ingen utbredd rädsla för att tvingas äta bara fläsk med ärtor heller, men jag förstår att du känner dig tvungen att ralljera. I övrigt håller jag med om att det finns en utbredd rädsla i landet för rasismens och nazismens framfart vilken jag till viss del delar men lättas ändå av deras (typ NMR’s) patetiska försök till uppslutning vid demonstrationer osv. Men man ska inte underskatta att dumskallarna är få, ”ensamma galningar” har gjort stor skada förr.

  • bergersjo skriver:

   Håller inte riktigt med där, SD består mest av typiskt gammalt gråsosseri enligt min mening. medan sossarna själva följer de RIKTIGT extrema kamraterna på vänsterkanten i ett absurt hopkok av manshat och islamism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s