Centern- troligen det farligaste politiska partiet i Sverige

”Vi i Bondeförbundet har alltid velat och kommer alltid att vela.” Sådär ska den gamle centerpartiledaren Gunnar Hedlund, dömd för grov oaktsamhet, ha sagt en gång i tiden, när Centern fortfarande hette Bondeförbundet.

Han menade ju inte riktigt på det viset, men så rätt han hade ändå!

Precis så är det med Centern. De velar hela tiden. De vill sitta i regering med Moderaterna, men de vill hellre kollaborera med Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Centern är troligen den största orsaken till det kaos som råder just nu i svensk politik.

Partiledaren Annie Lööf säger sig stå för ”anständighet”. Vad ser hon för något anständigt i att inte ge alla asylsökande samma chanser? Att ge en grupp på 9000 skrikande vuxna män som saknar asylskäl men vägrar rätta sig efter Migrationsverkets beslut extra möjligheter och skattepengar medan andra får kalla handen?

Annie Lööf säger att hon inte vill samarbeta med Sverigedemokraterna för att de har rasistiska rötter och bildades av medlemmar i ”Bevara Sverige Svenskt”. Men då borde hon verkligen se sig själv i spegeln, för Centerpartiet har troligen de mest rasistiska, judefientliga och främlingsfientliga rötterna av alla riksdagspartier tillsammans, med paragrafer i tidigare partiprogram om att kämpa mot ”inblandning av mindervärdiga utländska raselement”.

Jodå, både Sverigedemokraterna och Centern har tillräckligt rasistiska rötter så det räcker att skämmas över. Men varför inte låta historien vara passerad och gå vidare? Varför inte som politiker arbeta efter dagens värdegrunder?

Det dyker ständigt upp rasistiska uttalanden från tomtar i Sverigedemokraterna. De har absolut en brun svans efter sig som de hela tiden måste kämpa för att bli av med.

Men den allra värsta och mest skrämmande politiska skandalen under senare år kommer från Centern, med Ebtisam Aldebe som var Centerns riksdagsledamot 2014. Hon var ju en av nämndemännen som friade en man för hustrumisshandel för att han kom från en ”fin familj” och för att de tyckte hustrun borde ha pratat med hans familj istället för att polisanmäla honom.

Aldebe har alltid varit öppen med att hon tycker Sharia ska gälla i Sverige med särlagstiftning mellan muslimer och ”otrogna”, och Centerpartiet har känt till hennes unkna värdegrunder sedan åtminstone 2006. Ändå har de låtit henne hållas, ligga och ruttna år efter år i deras parti. Jämfört med henne är ju Yasri Khan och hans handskakningsskandal inget mer än en droppe i havet.

Vilket parti har sugit åt sig flest islamister med medeltida kvinnosyn, Miljöpartiet eller Centern? Det är en svår gissning, men Centern är ju på en höft drygt dubbelt så stort som Miljöpartiet och de har haft den värsta skandalen.

Men trots detta tydliga exempel på oanständighet och en kvinnosyn uppgrävd direkt under en gammal sten nånstans, så är Centern det mest populära partiet bland unga kvinnor. Förutom just det faktum att Feministiskt Initiativ är minst populärt, vilket såklart är en lättnad, är denna Sifo-mätning skrämmande. Hur tänker dessa unga kvinnor egentligen?

Drömmer de om att stå bundna vid spisen, bli slagna av sina makar, bli bortgifta med våldtäktsmän och förbjudas rätten till abort?

För det är faktiskt inte Sverigedemokraterna som har sådana värdegrunder här i Sverige- det är islamisterna. Sådana som det kryllar av Centern, och högst sannolikt även bland de där 9000 så kallade afghanerna (varav de flesta inte ens varit i Afghanistan) som Centerpartiet sett till att ge varsitt VIP-kort.

Jag har läst någonstans att ungefär 74 procent av de virriga tomtar som röstar på Centerpartiet är kvinnor. Det är beklämmande. Jag vill inte få sexistiska tankar och tro att den kvinnliga majoriteten är så mycket dummare än den manliga.

Men det handlar kanske inte bara om dumhet här? Många av de kvinnor som gillar Centern kanske är exempel på batikhäxor som vill ha sig en ”spännande” romans med en ståtlig exotisk karl som vet var skåpet ska stå? #Jagärhär-aktivister av den sort som mobbade en 14-årig flicka när hennes sexuelle förövare Arif Moradi dömdes för brottet och därefter kärleksbombade och backade upp honom?

De där tanterna är ytterst obehagliga. Värst av alla är naturligtvis en av Sveriges farligaste personer, Johanna Möller, som utnyttjade flera så kallade ensamkommande sexuellt och rentav drev en av dem till mord.

Huruvida hon röstar på Centern ska vi väl låta vara osagt, men helt klart är hon en av de kvinnor som funnit glädje i deras politik.

Men nu ska vi väl inte behöva peka på Arbogakvinnan för att hävda att Centern är Sveriges farligaste parti. Förhoppningsvis ska hon väl dö inne på kåken nu, och även om just det inte är så sannolikt i det här djävla landet kommer hon nog ändå att få sitta inne i många år än.

Men varför är då Centern farligare än exempelvis Nordiska Motståndsrörelsen, vars medlemmar ständigt dyker upp i rättegångsfall och döms för mordbrand, försök till allmänfarlig ödeläggelse, fara för allmänheten, grova vapenbrott och det ena med det tredje?

Grejen är den att nazisterna bara är några hundra tokdårar. De ställer till med fara, men som politiskt parti har de ingen makt.

De har däremot Centern. Alldeles för mycket makt för ett parti av deras storlek. Och den största faran de för med sig är just att de inte vet vad de ska använda den makten till. Genom att bita sig fast i den så kallade Alliansen men samtidigt köra tokrace med vänsterextremisterna, håller de stilla den svenska politiken i ett järngrepp och håller liv i Decemberöverenskommelsen med konstgjord andning.

Sverige behöver politiker som inte bara bråkar och skriker i sandlådan utan som faktiskt drar igång och arbetar och försöker rädda vad som räddas kan i det här djävla landet. Den partiledare som visat sig motarbeta detta kraftigast har varit Annie Lööf, och det är sannolikt en av orsakerna till att Centern fått så många nya väljare. Folk verkar gilla att politiken ligger i ett dödläge.

Sverigedemokraterna har i många år betraktats som väldigt farliga av väldigt många. Men de är inte farliga, de är gamla sossar och moderater! Men oavsett, säg att de skulle vara farliga. De får ju ändå inte vara med och leka. Ingen vill samarbeta med dem.

Alla vill samarbeta med Centern. Det är just därför de har all den makt de har. Och därför är de Sveriges farligaste parti. En samling islamister och batikhäxor.    

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s