Annie Lööf i Skavlan

I kvällens avsnitt av Skavlan var Centerns partiledare Annie Lööf en av gästerna. Om jag vore lite mer inne på konspirationsteorier skulle jag vid det här laget vara helt övertygad om att Lööf kommer att bli Sveriges nästa statsminister- på grund av Bilderberggruppen, som såväl hon som Löfven har besökt.

Fredrik Skavlan vill gärna att hon blir vår nästa statsminister. Han tjatar och tjatar och försöker få henne att erkänna att det är så det kommer att bli, men trots det påstår hon att vi just nu har tillräckligt med statsministerkandidater. Även SVT vill så gärna ha Lööf som statsminister att de begår Fake News genom att påstå att det är hon som ”vill se en kvinnlig statsminister” och säger att det skulle kunna vara hon själv, när det i själva verket är Skavlan som trycker på om detta.

Men vem vet? Kanske stämmer teorin om Bilderberggruppen. Att Lööf påstår att hennes plan inte är att bli statsminister betyder ingenting. Hon är ju knappast känd för att vara världens ärligaste politiker…

Men i Skavlan påstår hon att hon håller vad hon lovar. Hah! Jag har då aldrig sett henne äta upp den där högerskon som hon redan 2013 påstod att hon skulle äta hellre än att bli stödhjul åt socialdemokraterna– vilket hon ju varit i många år nu.

Ja, trots att Lööf högst sannolikt är den mest lögnaktiga personen i hela riksdagen, sitter hon där i Skavlan och häver ur sig att hon är trött på att man inte är ärlig och rak med vad man tycker!

Detta gällande Löfven, som inte ska ha varit ärlig och rak med vad han tyckte om svensk kärnkraft, vilket ska ha varit orsaken till varför hon försökte trycka på honom en prognos mitt under en TV-debatt, vilket fick honom att utbrista ”det är bara käbbel!”.

Men grejen är den att den enda djävla gången jag känner till där Annie Lööf själv varit ärlig och rak med sina politiska åsikter, var när hon via e-mail erkände att hon inte tyckte svensk kärnkraft- precis samma sak hon anklagade Löfven för att inte vara ärlig om alltså- var något bra, trots att hon påstått det i TV. Det hon sagt i TV var något hon inte stod för, men gjorde ändå för att stötta den så kallade Alliansen.

Det erkände hon för många år sedan, innan hon blev partiledare (eller om det var precis när hon blivit det), och det är som sagt den enda gången hon varit ärlig och rak med vad hon tycker, som jag känner till. Bättre en enda gång än aldrig, men ändå- hon är på tok för lögnaktig för att lita på.

Trots detta, är hon tydligen Sveriges populäraste partiledare. Om det verkligen stämmer, är det skrämmande! Och om det inte stämmer, utan att det faktiskt är Bilderberggruppen som trots allt drar i trådarna, då är det djävlar i mig ännu mer skrämmande!

Det hade varit lämpligt om Skavlan varit lika kritisk mot Lööf som han var mot Jimmie Åkesson 2015, istället för att hålla på och smöra. Men så blir det väl aldrig i det här djävla landet…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Annie Lööf i Skavlan

  1. Mr Snuggle skriver:

    Bästa vore väl om kvinnor tog över överallt. Är väl först då det blir riktigt jämställt. Skavlan själv kunde ju alltid börja med att låta någon duktig kvinna ta över hans jobb! Alla män kunde frånsäga sig sina jobb, poster och uppdrag och låta kvinnor ta över. Och sluta stå i vägen för kvinnors framgång med att ta upp plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s