Schymans andra abdikation från Feministiskt Initiativ

Okej, jag kommer aldrig att förstå varför Gudrun Schyman är så vansinnigt populär bland feminister. Troligen beror det helt enkelt på att de allihop bara är vansinniga.

Men let´s face it: Hon är populär bland dem. Hon har varit det stora dragplåstret för Feministiskt Initiativ. Vansinnigt, men inte desto mindre sant.

Och därför är det ett mycket positivt besked att hon ännu en gång nu avsäger sig ämbetet som partiledare för sekten! Just det: Schyman lämnar det sjunkande skeppet, precis i rättan tid.

Detta skålar jag gärna på med henne och höjer ett glas rödvin. Det är sällan man ser riktigt goda nyheter numera, och ännu mer sällan politiska sådana. Ännu mer sällan om det rör sig om feministisk politik.

Det här var ett undantag, och nu lär det dröja igen innan ett lika fint sådant visar sig i den svenska politiken.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Schymans andra abdikation från Feministiskt Initiativ

 1. Mr Snuggle skriver:

  Inte en dag för sent! 🙂 Dock kan de ju öka i popularitet igen med en bättre ledare.

 2. Mr Snuggle skriver:

  Det naturliga för varje kvinna som upplevt kränkningar/trakasserier från män, vore att ta parti för varje person i en liknande situation. Då även män som utsatts för kränkningar av kvinnor. Det gör de aldrig. Könet är det enda viktiga. Kvinnor tar alltså hellre parti för andra kvinnor som gjort ont, än manliga offer. Detta är alltid en ”Revansch” på hela det manliga könet. Har själv personlig erfarenhet av detta. Samtidigt säger sig feminister ideligen stå för jämlikhet, vilket media ideligen även fortsätter framhäva. Och fortsätter vilseleda allmänheten med varje ny gruppvåldtäkt som sker och liknande, med att lägga skulden på män istället och påstå att det är dessa som våldtar och är våldsamma. Vilket unga tjejer då går på, eftersom ytterst få människor ifrågasätter, och bildar sig ett manshat och slutligen röst på ett hatiskt extremparti. Händelsevis de som vill se flest personer här som just är överrepresenterade vad gäller dessa brott…

  En intressant video – https://www.youtube.com/watch?v=_eUTywtvuUc

  Det är en riktig skitvärld vi lever i. Oerhört vinklad. Och media bestämmer vilka fördomar och hat som är vidrigt, och vad som istället är helt accepterat.

  • bergersjo skriver:

   Och det är inte heller bara unga tjejer som går på det utan unga killar eftersom dessa går i samma skolor och blir hjärntvättade på samma sätt, och vuxna män och kvinnor eftersom dessa hjärntvättas av samma media…

 3. Mr Snuggle skriver:

  Bingo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s