När könet bara är en social konstruktion

Det pågår en dubbel könsstympning i hela västvärlden. Dels är det den psykiska, som består av att den nya rasbiologin ”genusvetenskapen” piskar i folk att könet egentligen inte alls finns, att man själv bestämmer ifall man är en man, kvinna eller varför inte något helt annat, allt medan hela PK-media här i Sverige glatt står bredvid och applåderar.

Och dels är det den fysiska, som inte är något annat än ett självklart logiskt resultat av att samhället lyssnar, tar till sig och tror på ”genusvetenskapens” psykiska könsstympning.

Men mer om det senare.

SVT består till större delen av skattefinansierad vänsterpropaganda, men av och till kan man finna ett guldkorn även där. Det senaste guldkornet jag hittade var Uppdrag Gransknings dokumentär ”Tranståget och tonårsflickorna” om personer som genomgått könskorrigeringar- och ångrat sig efteråt

Att människor har viljat byta kön är inget nytt, och sjukvården har i många år stått till buds med hormonbehandling och kirurgi som borde skrämma bort de flesta. Att det ändå finns de som lägger sig under kniven och stoppar i sig kraftiga ”mediciner” resten av livet vittnar om hur desperata dessa personer faktiskt är.

Men en sak som är tämligen ny, är den explosionsartade ökningen bland tonåringar– ofta flickor, ofta med flera psykiska diagnoser, som självskadebeteende, autism och anorexia- som vill byta kön.

Att tonåringar könskorrigeras är inget annat än rent vansinne och oerhört ansvarslöst. Tonåringar får ju för i helvete inte ens köpa alkohol på systembolaget! Men de ska få ta beslut i en sån här livsavgörande sak? Och det stannar inte där. Regeringen har lagt fram ett lagförslag där de bland annat vill att 15-åringar ska få ansöka om kirurgiska ingrepp utan vårdnadshavarens godkännande

På Uppdrag Gransknings dokumentär är det flera föräldrar som vittnar om att sjukvården snarare stöttar barnen i deras könsdysfori än överhuvudtaget bryr sig om att ta reda på ifall det är deras verkliga bekymmer. Nej, det är ju inte politiskt korrekt att säga emot någon i vederbörandes identitetskänslor. Inte ens om det handlar om en ung skör människa som skär sig själv utan att egentligen kunna förklara varför.

I dokumentären hävdas det att man inte vet vad den här ökningen bland tonåringar med könsdysfori beror på. Men det vet jag. Som jag tidigare påpekat är det bara ett logiskt resultat av ”genusvetenskapens” psykiska könsstympning av hela vårt samhälle.

Deprimerade tonåringar med dåligt självförtroende som tycker att de själva är fruktansvärt fula och rentav hatar sina egna kroppar är inte någon nyhet. Jag var själv en sådan tonåring en gång och det tror jag faktiskt att majoriteten kan känna igen sig i.

Efter att ha lyssnat på ”genusvetenskapen” ger samhället sådana tonåringar ett svar:

”Ja, det stämmer. Din kropp är ful. Den stämmer överhuvudtaget inte överens med dig som människa. Du har egentligen ett helt annat kön än din kropp har. Som tur är kan sjukvården göra en insats och hjälpa dig med den saken. Könskorrigera dig och vips så kommer du att vara glad, nöjd och vacker.”

Allt fler tonåringar lyssnar och tror på detta, den fysiska könsstympningen ökar i antal och det ”genusvetenskapliga” samhället applåderar…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till När könet bara är en social konstruktion

  1. Kristian skriver:

    Precis så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s