”De tycker väl att det är kul på något vänster.”

Så har nu äntligen mainstreammedia lyft bladet från munnen, slutat mörka och börjat belysa knarkaren som är målsägande i A$AP Rocky-skandalen. Hade de gjort det från början kunde det så kallade ”rättsväsendet” sparat in många hårt förvärvade skattepengar här, ägnat tid och energi åt riktiga brott istället och så hade hip-hop-artisten och hans två kamrater sluppit sitta i häkte och istället kunnat åka vidare på sin turné och försöka glömma överfallet de drabbades av i Stockholm.

Men det är klart: Här rör det sig om personer som absolut måste gullas med, vad de än tar sig till.

Målsägande Mustafa Jafari är alltså en bedragare utan asylskäl som kommit till Konungariket Sverige och påstått att han flytt från Iran på grund av hot, men som nu i somras planerat att resa dit på en sex veckors semester, vilket borde vara nog för utvisning. Jag gissar att han är en av de som tagits under Annie Lööfs vingar och befinner sig här genom den så kallade Gymnasielagen.

Det finns andra goda skäl till utvisning: Det här är en skurk som dömts för ”misshandel”, då han uppsåtligen tillsammans med en annan bandit begått ett knivöverfall. Hur något så allvarligt kan rinna ut till det menlösa ”misshandel” i den så kallade ”rättens” ögon är för mig fullständigt obegripligt: En kniv är i slagsmål ett livsfarligt vapen. Brottet var planerat. Det är ingen djävla misshandel, det är mordförsök. Utvisning, ja tack!

Men nej, ensamkommande Mustafa Jafari ska förstås gullas med, en slap on the wrist och ut på gator och torg igen att ställa till med fler brott! Att han dömts två gånger för ringa narkotikabrott stör mig inte så mycket, det är sin egen kropp han fördärvar genom att knarka. Men det visar vilka kretsar han rör sig i, samt att Rakim ”A$AP Rocky” Mayers inte missbedömt sina antagonister: Det var verkligen knarkare det rörde sig om. Och knarkare kan man sällan lita på, vilket Dawod Hosseini, Jafaris medskyldige till denna rättsskandal, är ett gott exempel på- då han främst är dömd för stöld under sin långa kriminella bana.

Just det, här har vi två tjuvar och knarkare varav åtminstone den ena även är dömd för misshandel, men borde dömts för mordförsök. Jag räknar också med att inte enbart Jafari är en bedragare utan asylskäl- men att han är det är hur som helst framkommet.

Redan från första början har det genom film stått klart att de förföljt, trakasserat och tillochmed överfallit de stackare som nu suttit i häkte i flera veckor för att de haft mage att freda sig mot de stackars ensamkommande knarkarna. Skurkarna har dessutom trakasserat kvinnor sexuellt under tiden.

Inget av det här är nyheter. Det har hela tiden funnits att läsa om på bloggar och se på bland annat youtube. Att åklagaren i fallet betett sig rent rättsvidrigt och grovt överskridit sina rättigheter råder det inget tvivel om. Sålunda borde det vara han själv och de två knarkarna som skulle sitta i häkte.

Men mainstreammedia har hållit så tyst de kunnat om de två som startade bråket, naturligtvis. För mainstreammedia styrs till minst 80 procent av aktivister med hjärta för miljöpartiet, vänsterpartiet och feministiskt initiativ, och dessa vill absolut inte att ensamkommande ska ligga risigt till. Oavsett vad de är för skitstövlar!

Men som sagt, nu äntligen känner tydligen mainstreammedia att det inte längre går att hålla käft. Sannolikt på grund av att folk ändå vet. Man hittar ju länkar till fakta i fallet på facebook och övriga sociala medier. Lika bra för mainstreammedia att också vara med och få en del av kakan, är väl deras resonemang.

Så Leif GW Persson har skrivit en dyster krönika på Expressen där han belyser ”buset” lite grann.

Ja, krönikan är mycket dyster. Persson tror att de tre som sitter i häkte bara kan räkna med ungefär tio procents chans att frias, och han har säkert rätt. Det är Konungariket Sverige vi befinner oss i, ett paradis för kriminella och en sträng plats där Storebror straffar dig hårt om du fredar dig vid överfall. Polisen och de riktiga skurkarna äger våldsmonopolet här!

Persson tror också, genom en ”empiriskt grundad yrkesskada”, att myndigheterna kommer att behandla de båda knarkarna ”med allt tänkbart framtida överseende” fram tills dess att de utför ett så ”riktigt djävulskap” att de hamnar på både löpsedlar och bakom lås och bom för en längre tid.

Och de här båda personerna är nog främst att betrakta som ”småtjuvar”. De kommer att fortsätta dömas nån gång om året för narkotikainnehav och stölder, men att de verkligen begår något så grovt att de faktiskt straffas för det som riktiga skurkar här i Sverige, det känns tveksamt. Knivöverfallet betraktades ju inte som något riktigt djävulskap… Visst, hade offret dött, så kanske? Men nej, det känns fortfarande tveksamt. Jafari var ju inte myndig…

Jag tror inte att de här båda gullgossarna straffas ordentligt av ”rätten” vad de än tar sig till. De kan nog med lätthet vara medskyldiga i exempelvis gruppvåldtäkter utan att riskera något annat än några månader bakom galler, och riskerar absolut inte att utvisas- särskilt inte om de döms för ett grovt brott. För då skulle de ju, hualien, kanske riskera en hotbild i landet de kom ifrån, och det går ju rakt inte an. De kunde ju drabbas ”orimligt hårt” vilket skulle ”stå i strid med humanitetens krav”. Bättre att fortsätta gulla med dem.

Men det är inte enbart Persson som skrivit om den enligt uppgift 19-årige Jafari i Expressen! Det har även Linnea Lundgren gjort i en läsvärd artikel. Där belyses bland annat en tatuering Jafari bär, som Phillip Smyth vid The Washington Institute For Near East Policy menar går att koppla till ”flera jihadistiska grupper”, bland annat Hizbollah.

En ren terroristtatuering alltså.

Detta viftar dock Jafaris gode man Tommi Nilsson bort helt. Jafari har nämligen aldrig pratat med honom i de termerna. Dessutom är det enligt Nilsson flera av de här ungdomarna som har den tatueringen. För… ”de tycker väl att det är kul på något vänster”.

Själv ser jag det inte som kul, utan tvärtom allvarligt. Nu vet jag ju inte vilka ungdomar han syftar till. Är det ”ensamkommande”? Eller är det afghaner som bitit sig fast här med Gymnasielagen? Eller är det knarkande småtjuvar?

Oavsett: Ju fler det är som bär en tatuering genom vilken man, för att löst citera Smyth, kan tyda att de antingen har en relation till terrorgrupper eller också högt värnar deras ideologier och tankegångar, desto allvarligare är det. Det är inte ”kul på nåt vänster”. Det är en klocka som tickar mot nästa terroristattack på svensk mark.

Och ja, okej. Är det den Jafari begår, så kommer han nog, om han överlever, trots allt få skaka galler ett tag. Men då är det fanimig på tok för sent.  

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”De tycker väl att det är kul på något vänster.”

  1. Mr Snuggle skriver:

    Ju mer av en ”utsatt” grupp du anses tillhöra, desto mer sympati och kärlek kommer du få som det är nu. Även makt. Därför kommer du och jag och många med oss alltid fortsätta bli helt legitimt kränkta också, då vi inte kan hänvisa till någon diskriminering alls. Jag har ofta känt mig helt maktlös i otaliga situationer. Hela livet har handlat om folks helt oprovocerade attacker och kränkningar av alla de slag. Ofta på en åtalbar nivå, om man anmält och orkat gå igenom hela den processen. Jag lever med minnena av det varje dag och att inte ha fått upprättelse för någonting. Och det minimala stöd man fått från folk man alltid fanns där för själv. Men den där historien har jag inte ens orkat följa.

    Jag är rent allmänt för riktiga livstidsstraff för de grövsta brotten. Att man låser in folk för gott och låter de dö i fängelset, vid vilket ålder detta nu sker. Det är fullständigt naivt att tro att alla människor kan rehabiliteras. Många föds med något fel redan från starten och det kommer aldrig ändras.

    Om feminister, med sitt eviga bittra ältande om ”patriarkatet” och allt de upplever som kränkningar och även får oerhört gehör för, bara visste alla helt enorma kränkningar jag själv fått uppleva genom livet…Åratal av pennalism, grovt förtal på en åtalbar nivå, m.m…Ofta från just tjejer/kvinnor också….Så skulle de troligen ändå tycka de hade haft det värst. För det har de alltid. Och speciellt Sveriges kvinnor är ju ovanligt utsatta för mäns ondska och förtryck också, tydligen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s