Annie Lööf backar upp könsstympning av barn

Centerpartiet har nu efter många år tagit ett litet steg närmare liberalismen och 2000-talet och beslutat att ”verka för” ett förbud av könsstympning av pojkar. Detta faller inte i god jord hos deras populära partiledare Annie Lööf, som sålunda tycker det är mycket viktigare med föräldrars religionsfrihet än med barns rätt till sina egna kroppar- eller för den delen med barns religionsfrihet.

Ja, här visar Annie Lööf med all önskvärd tydlighet att hon absolut inte är varesig anständig, som hon så ofta pratar om, eller liberalist. Hon är en högst oanständig traditionalist, och de perversa traditioner hon ställer sig bakom är inte ens svenska.

Men 2007 hade hon anständigare åsikter- då motionerade hon nämligen för ett förbud. Nu däremot deklarerade hon tydligt att hon och partiledningen lika odemokratiskt som alltid kommer att ignorera stämmans beslut- som Sveriges mest backstabbande politiker sa hon att hon beklagar beslutet och att hon skulle uttolka det och ha en diskussion med partiledningen om hur de ska ta det vidare- som om det finns minsta lilla djävla svårighet att tolka beslutet!

Centerpartiet vill förbjuda könsstympning, märkligare är det inte!

Men Annie Lööf vill det inte– sannolikt för att hon inte vill förlora somliga religiösa väljare.

Så- om Centerpartiet ska komma någon vart med detta beslutet, måste de uppenbarligen sparka sin partiledare, och troligen resten av partiledningen också. Annars blir det bara snack och ingen verkstad, ungefär som att sossarna under hela 1900-talet aldrig försökte sig på att lägga ner monarkin trots att de låtsades att de ville.

Sverige är i sanning ett barockt land. Våra politiker vill låta tonåringar så unga som 15 år köra könskirurgi utan sina föräldrars medgivande, men de vill samtidigt att föräldrarna ska få stympa barnens kön när de än ännu yngre än så utan barnens medgivande. Vad sägs om att vänta och låta var och en ta beslut om att stympa sig själv som myndig?

Vi offrar inte jungfrur på altare här. Vi könsstympar inte små flickor. Vi kuperar inte svansar på hundar. Det är god tid att vi slutar könsstympa gossebarn också!

Och god tid att Centerpartiet sparkar ut Annie Lööf med huvudet före och hennes djävla sko intryckt i munnen.

 

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Annie Lööf backar upp könsstympning av barn

  1. Charles skriver:

    De stympade killarna utmärker sig som urusla på idrott. De indirekta konsekvenserna är oerhört tabu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s