Svensk socialdemokratisk dumokrati

Idag kunde man läsa på löpsedlarna om ”hemliga möten med LO innan Sjöstedt släppte fram Stefan Löfven”. Ja, det där var väl egentligen ingen nytt, men det får en ändå att fundera. Vilka är det som bestämmer i Sverige? Var finns makten? Den finns iallafall inte hos ”folket”.

Väljarna, alltså. Det är inte väljarna som bestämmer.

En gång vart fjärde år får väljarna säga ”pest eller kolera”, och om väljarna skulle säga ”pest” men nyadeln (det är politikerna det) trots det föredrar kolera, så visar riksdagsledamöterna högaktningsfullt fingret åt alla glada väljare och beslutar att det nog ändå blir kolera. Det var ju exempelvis så det blev nu senast när Annie Lööf och gänget släppte fram Löfven utan att ens äta upp sina skor.

Men det är alltså inte bara manipulativ… ursäkta, representativ demokrati här i landet, där nyadeln skrattar hela vägen till banken och kör sitt race som de behagar. Nej då. Det sker ”hemliga möten”. I dagens exempel var det alltså fackpampen Karl-Petter Thorwaldsson som fick med Dumme-Jonas på tåget genom att skriva de kända ”hemliga avtalen” med Vänsterpartiet och därigenom driva igenom ”januariavtalet”.

Men det är inte bara kommunisterna som sossarna- och Karl-Petter Thorwaldsson- har ”hemliga möten” med. Det har också varit ”hemliga möten” mellan LO och ”Wallenbergsfären”! Och då tyckte Sjöstedt minsann inte alls att det var okej. Fulheter är ju bara fina sålänge de begås av en själv (gammalt kommunistiskt ordspråk, typ…)!

Och nog för att LO smyger många smutsiga ärenden åt sossarna, men långtifrån alltid. Numera är det ju väl känt att orsaken till att socialdemokraterna är fullständigt marinerade av islamister är för att de började ”samarbeta” med terroriststämplade Muslimska Brödraskapet under 90-talet. För att tilldelas väljare av muslimska klanledare gick sossarna gärna med på att skriva konkreta mål om att en stor del av de politiska höjdarna skulle vara just muslimer. Det här fick ”Broderskapsrörelsen” (kristna sossar) ”ansvaret” att sköta.

Såå… Bakom stängda dörrar är det alltså mörka organisationer som LO, ”Wallenbergsfären” och Muslimska Brödraskapet som drar i trådarna. Vanliga dumma väljare får gå med knuten hand i fickan i fyra år, därefter ställa sig i kö till valurnorna och säga ”pest eller kolera” utan att någon egentligen bryr sig, för att därefter återigen gå med knuten hand i fickan i fyra år…

Och skulle Svensson ändå inse att då kan han ju lika gärna stanna hemma på sofflocket och skita i hela cirkusen- då pekar alla förebrående på Svensson och säger:

”Om du inte röstade har du ingen rätt att gnälla!”

Nähä. Inte det? För att få gnälla måste man vara med i leken? Lustigt egentligen, jag skulle nog snarare se det som tvärtom: Den som är med i leken får leken tåla. Var man inte med och sa ”pest eller kolera” eftersom man tyckte det vore bättre om alla var friska istället, då har man absolut rätt att gnälla över sjukdomarna.

Sverige är inte demokratiskt. Rösta på vad fan du vill, men tro aldrig att du är med och bestämmer. Såvida du inte röstade som makteliten ville då förstås… Då var du en duktig idiot som hjälpte dem att mörka sitt spel.

   

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svensk socialdemokratisk dumokrati

  1. Mr Snuggle skriver:

    ”Fulheter är ju bara fina sålänge de begås av en själv” Sådär funkar de allra flesta människor, har jag sen länge insett. Och jag får ständig ny bekräftelse på det hela tiden också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s