Etnisk terrorism i Sverige

Det tog en djävla tid innan det erkändes från vänster att Hedersvåldet faktiskt existerar och är något annat än ”Patriarkatet” som utför ”mäns våld mot kvinnor”. Gudrun Schyman hade fel i sitt påstående att svenska män är samma sak som talibaner. Kanske står vänstern fortfarande lika obstinat där i hemlighet och bekämpar att Hedersvåldets narrativ tas ut i ljuset?

Det är många politiker från vänsterhåll som åkt på dörren då de försökt lyfta frågan. Göteborgssossen Ann-Sofie Hermansson är bara ett exempel, de flesta kommer längre vänster ifrån- allra bästa exemplet är Amineh Kakabaveh, som vänstern under många år frös ut och slutligen sparkade på grund av hennes hjärtefråga.

Dock är det ingen som skruvar sig längre. De låtsas åtminstone i media som om detta är något de bryr sig om. Nu finns det en annan fråga, ett annat våld, som vänstern väljer att blunda för…

I decennier har det smugit omkring grupper av unga rövarband på Sveriges gator och överfallit människor på grund av deras etnicitet. Det här är ingen ny fråga, men det är först helt nyligen som grytan har kokat över totalt och historien hamnat på dagordningen.

Och när frågan ställs till politiker och polischefer varför detta händer, sitter de där och fnissar nervöst, skruvar sig som de maskar de är och påstår att de inte vet. Att det här inte är någon lätt fråga. Att det sannolikt beror på fattigdom, att vi har för lite ungdomsgårdar i utanförskapsområden och att det absolut inte har med invandringen att göra. Dumma djävlar!

Det här är en mycket lätt fråga med en mycket lätt förklaring. Den har samma förklaring som det skulle haft ifall det var svenska ungdomar som överföll invandrare, misshandlade dem, våldtog dem, förnedrade dem, urinerade på dem, rånade dem på kläder, klockor, mobiltelefoner och allt annat medan de filmade och gallskrek:

”Blattedjävel! Fucka revbenen! Ha-ha! Djävla svarting! Döda honom! Om Gud så vill!”

Endast Alice Teorodercu har vad jag sett påpekat detta i media.

Det finns dock andra som skrivit vettiga saker, för varenda djävel vet ju att maskarna bara ljuger.

Förklaringen är alltså att det här är rasistiska hatbrott. Svenskarna överfalls på grund av sin etnicitet. Men det går längre än så: Det här är terrorism.

Den svenska majoritetsbefolkningen ska ta till sig och förstå att den inte längre står högst i Sverige. Svenskarna är inte herrar här och det är dags att kliva ner.

”Neeej hallå, stopp där!” säger nu alla välskolade vänstertomtar, som tagit till sig vänsternarrativet att Den Vite Mannen aldrig kan utsättas för rasism, och att majoritetsbefolkningen alltid står högst. För det var ju så det var i Sydafrika under Apartheidregimen? Där stod majoritetsbefolkningen högst upp på trappan, huh?

Sluta jiddra om ”Den Vite Mannen”. Hanif Bali uttryckte saken utmärkt för ett tag sedan i sin pod ”God Ton”: ”Vad som skiljer europeer minst från andra människor är att ha haft imperium och slavar (jag kan ha ändrat ett och annat ord av misstag, det var ett tag sedan jag hörde honom säga det. Men detta var poängen.).”

Men: Det stannar inte vid att svenskarna ska kliva ner och överlåta makten åt De Nya Herrarna. När ett folk börjar förföljas kan det gå hur långt som helst: Nu snackar jag folkmord. Det här kan gå så långt att det snart bara finns svenskar i Finland.

Ska vi sätta stopp för den här skiten, då måste vi göra det ordentligt. Det gick inte att stoppa Osama Bin Laden med några djävla ungdomsgårdar, och inte fan går det att stoppa de terrorister som smyger omkring i Sverige för att överfalla svenskar med sådant löjeväckande trams heller!

Det enda att göra är att staten griper in med all makt. Militären. Alla som överfaller svenskar för att de är svenskar, är inte bara ett hot mot vem som helst av majoritetsbefolkningen (som om inte det räckte), de har också visat tydligt att de är ett hot mot rikets säkerhet och mot rättsstaten Sverige som existens.

De är inga djävla småglin som leker raj-raj för att de inte har någon fotbollsplan. De är hatiska, livsfarliga terrorister som bara förstår ett språk: Våldets språk. Tyvärr har svenskarna tappat det språket för tvåhundra år sedan och får vi inte grepp om det djävligt snart, så är är snart ett kalifat. 

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Etnisk terrorism i Sverige

  1. Mr Snuggle skriver:

    Det finns en anledning till varför SD fortsätter växa.

    Filmer som Deathwish, A Clockwork Orange, Taxidriver etc var egentligen dåtida skräckvisioner om en dystopisk framtidsvärld. Nu har vi passerat det för längesen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s