Offret pissas på igen- av Tingsrätten

Nu är de där hyenorna som media fokuserat på en tid för att de urinerade på sitt rånoffer ”dömda” för brottet. Så vad blev det? 10 års fängelse och livstids utvisning såklart, eller hur? Såna där livsfarliga svenskfientliga rasistiska terrorister ska ju aldrig stryka runt fria på svenska gator och torg, eller hur?

Hahah! Det är här det verkliga problemet ligger.

De döms till ”ungdomsvård”. De är inte överhuvudtaget frihetsberövade! De ska lalla runt på lite ”samtal och möten” säger åklagaren Mirna Lelic. I övrigt står de dem fritt att fortsätta glatt på sin kriminella bana med att råna, misshandla och förnedra svenskar.

Hela Sveriges ”rättsväsende” är ett havererat sjukt felväsende som pissar på varenda normal hygglig ärlig människa i det här djävla landet!

De stackare som blivit förnedrade av skurkar och banditer här i Sverige, blir också förnedrade av polisen, tingsrätten och så vidare. Japp, i Sverige är det skurkarna som får hjälp av exempelvis vänsterpartiets ”rättspolitiska” talesperson Linda Snecker. Farliga terrorister som borde hållas borta från samhället blir gulligullade av idioter bland politikerna.

Det är en av orsakerna till varför de förnedrande överfallen mot svenskar fortsätter så här. ”Rättsväsendet” är en djävla skam för alla ärliga människor i Sverige.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Offret pissas på igen- av Tingsrätten

  1. Mr Snuggle skriver:

    Om du vill ha tips på något mer nytt nutida politiskt att skriva om, så kan du ju alltid skriva om Corona-viruset och hur uruselt det har skötts med de förebyggande åtgärderna i det här landet. För ingen skulle ju kunna säga motsatsen.

  2. Mr Snuggle skriver:

    Som en kommentator där hade skrivit, bägge armbanden vore lika effektiva…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s