Politiker i riskgrupp vill ha corona- reser till Stockholm och slickar på räcken

Coronapandemin är väl att betrakta som något av ett bekymmer. Delvis för att människor dör på grund av den! Men det är inte alla som tycker dödliga sjukdomar är problematiska. Här i Sverige har vi många politiker som i sig själva är ett större problem för landet än covid-19. Vad sägs om en politiker som reser till Stockholm och slickar på räcken med förhoppning att drabbas av smittan? En politiker som dessutom är i riskgrupp?

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Politiker i riskgrupp vill ha corona- reser till Stockholm och slickar på räcken

  1. Mr Snuggle skriver:

    Varje gång man tror man hört allt…Men det finns ju alltid självmordsbenägna personer som skiter i allt.

    Det är alla som medvetet tar risker, eller ignorerar hela situationen och lever helt som vanligt, som borde prioriteras minst i sjukvården. Varför ska de få en vårdplats istället för någon över 70 med kronisk sjukdom, som däremot gjorde allt för att slippa smittan men bara hade otur? Där har vi åldersdiskriminering. Och återigen faller det där med att alla är lika mycket värda.

    Jag bor i Stockholm, mitt i skiten. Med så höga dödssiffror kan det bara kallas ett misslyckande. Jämför med våra grannländer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s