Sven Bergersjö- empatilös moralist?

Ett tidigare vlogginlägg som handlade om SVT:s reportage om knarkande hemlösa under coronapandemin har lett till upprördhet. Sven har fått höra att det inte enbart är knarkare som är hemlösa och att han är empatilös och sitter på moralisk skit. Här försöker han förklara närmare om sina tankar.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Om Sven Bergersjö eller företaget, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sven Bergersjö- empatilös moralist?

 1. Mr Snuggle skriver:

  Du behöver inte rätta dig efter allas åsikter för att passa dem heller. Politiska frågor leder alltid till debatt och meningsskiljaktigheter. Och alla kan inte hålla god ton.

  Jag har inte mycket till övers för knarkare, då det var en sån den där kvinnan som förtalade mig grovt hade hjälpt. Jag hade redan haft jättemycket problem av honom och sen hade han fått henne att göra det. Men det är ju inte första gången kvinnor har dragits till kriminella.

  Sen finns det nog dem som hamnar i hemlöshet av helt andra anledningar och som med tiden tar till missbruk för att orka med livet. Men Soc har väl skyldighet att ge socialbidrag om man inte har något missbruk? Och att det är just annars som man inte får det.

  • bergersjo skriver:

   Jag menar nog att jag inte rättar mig efter andras åsikter om sånt här. Men att inte rätta sig och att inte heller hålla käft är två olika saker. Jag håller inte ens käft, jag berättar vad jag tycker… Allt hade varit så mycket lättare om jag bara höll käft.

   Men här tänkte jag att förhoppningsvis kanske det handlade om missförstånd. Bäst då att förklara tyckte jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s