…men är DU feminist???

Som politiker gör man bäst i att inte hålla på och argumentera om man vill vara populär. Bäst är om man helt enkelt kan hålla käften, det har Statsminister Stefan Löfven visat det senaste halvåret. Men även annars ska man glatt följa strömmen- vad gäller ord. Handlingen däremot är mindre väsentlig. Här har jag två bra exempel på den saken: Samarbete med Sverigedemokraterna och feminism. En politiker måste säga det rätta vad gäller de båda sakerna, men vad politikern däremot gör i verkligheten- det är oviktigt.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till …men är DU feminist???

 1. Mr Snuggle skriver:

  Många äldre av just manligt kön har dött i Corona, det var troligen en mycket plågsam död…Massor av barn har blivit utan sin morfar och farfar, andra sina pappor eller män och livskamrat. Någon borde fråga vad hon tycker om det. Jag trodde de flesta per defination tog avstånd från folk som sprider hat. Men det handlar ju bara om vem som gör det.

  Man kan bara svara att man är för jämställdhet. Och upprepa svaret om man får följdfrågor. Alternativt säga att man inte vill kalla sig det just därför.

  • bergersjo skriver:

   Nejnej. Hat är bara per definition hat om det är hat mot fel personer. Att hata RÄTT personer är BRA. Har du inte märkt det?
   Att svara att man är för jämställdhet är INTE bra. De vill ha svaret att man är feminist och de nöjer sig inte med annat. Jämställdhet har ju för övrigt inte med feminism att göra så då kan man ju lika gärna säga att man är antifeminist. Man MÅSTE säga att man är feminist för att vara populär i Sverige. Däremot behöver man inte vara det.

 2. Mr Snuggle skriver:

  Man måste säga det till alla av kvinnligt kön iaf för att inte bli hatad. Men hyckleriet och dubbelmoralen i allt är värst.

  Kvinnor uppmuntras till att trycka ned män som ”revansch”, vilket bara innebär hämnd. Och det är rättvist i deras ögon varje gång det händer, ”eftersom män har behandlat kvinnor så illa genom tiderna och nu gott kan få tillbaka!” Jag vill inte leva i en värld där ett kön uppmuntras till att vara översittare och mobbare. Men så ser det ut i världens mest jämställda land. Och jag är jättetrött på att höra hur dåliga, värdelösa, våldsamma, etc män är och hur fantastiska, duktiga och starka kvinnor är. Jag har inte de erfarenheterna.

  • bergersjo skriver:

   Nej, alla kvinnor är ju som tur är inte feminister. Och de som är det är det ingen ide att du berättar för VARFÖR du inte är det själv- det skiter de i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s