All Cops Are Bastards- Swedish Style…

Mitt under coronapandemin har den rasistiska extremvänsterorganisationen ”Black Lives Matter” gjort sitt bästa för att överföra så mycket kaos och bråk som möjligt från USA till Sverige. De har lallat runt i tusental i såväl Stockholm som Malmö och Göteborg och bränt bilar, krossat fönster och gjort vad de kunnat för att förstöra. Och polisen har hjälpt dem. Trots detta, hatar de polisen! ”All cops are bastards”, står det på flera plakat de tramsar omkring med…

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till All Cops Are Bastards- Swedish Style…

  1. Mr Snuggle skriver:

    Hat och fördomar är rätt mot rätt personer. Och även när det kommer från rätt personer. Alla från s.k. utsatta grupper, som får betrakta sig själva som offer. Ingen har någonsin velat ha ärlig jämställdhet, de vill bara förflytta kränkningarna människor emellan.

  2. Mr Snuggle skriver:

    Utan poliser och ett rättssamhälle skulle samhället haverera fullständigt. Det vore farligt överallt. Ätt tänka eller tro något annat är oerhört naivt. Det är just rädslan för konsekvenserna som hindrar folk från att göra precis vad som helst. Fler människor som aldrig skulle gjort något brott annars, skulle göra det då. Och de som redan var kriminella och onda, skulle bli helt utom kontroll.

    Det rätta vore istället att säga ”All criminals are bastards”. Och eftersom världen aldrig är svartvit och kategorisk, så finns det självklart även kriminella poliser som aldrig borde ha blivit poliser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s