Teaterspel i Bryssel- EU-toppmöte om budget med nattmangling om ”stödpaket”

I Bryssel pågår för fullt värsta teaterspelet bland välbetalda korrupta stats-och regeringschefer, som ska komma till beslut om EU-budget. En av dessa är den svenska statsministern Stefan Löfven, som påstått sig vara emot att många hundratals miljarder euro kommer som bidrag i det så kallade stödpaketet till coronadrabbade länder i EU.
Men stämmer det verkligen att han faktiskt är negativt inställd till att bjuda på bidrag? Han, en svensk sosse?
Självklart inte. Han vill gärna bjuda på bidrag ur svenska skattepengar. Han såväl som övriga svenska politiker. De bara spelar obstinata för att även hoppas kunna driva sin egen agenda…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Teaterspel i Bryssel- EU-toppmöte om budget med nattmangling om ”stödpaket”

  1. Mr Snuggle skriver:

    Varför kan vi inte få en ny folkomröstning om EU? Varför ska senare generationer inte få göra sin röst hörd också, utan bara de som levde och var röstberättigade 1994, som därefter gäller för alltid sen. Jag skulle vilja se en folkomröstning om både det och monarkin.

    • bergersjo skriver:

      Numera skulle vi ju kunna folkomrösta om ALLT via internet istället för att ha ”representativ demokrati”. Då skulle vi helt plötsligt ha demokrati på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s