Linda Snecker från Vänsterpartiet- och kriminella

Kriminaliteten har blivit allt värre i Sverige. Maffiaverksamhet, hatbrott och förnedringsbrott mot unga svenskar i form av våldtäkter, rån och ren tortyr, och naturligtvis även våldtäkter och rån av annat slag också. Och självklart mord.

Allt fler politiker börjar nu påstå att de vill ha hårdare tag med lag och ordning. Men Vänsterpartiet är fortfarande kvar under det naiva 70-talet och tycker som Tage Danielsson att man ska släppa fångarna loss för att det är vår.

Deras rättspolitiska talesperson Linda Snecker är tokigast av dem allihop, då hon ofta drar upp sitt påstående att man inte kan ha kriminella i fängelse länge (såvida det inte handlar om personer som köpt sex- de ska bestraffas hårt tycker Snecker), eftersom det gör dem så farliga när de kommer ut i samhället igen.

Då tycker hon det är bättre att låta dem fortsätta vara farliga i samhället precis hela tiden.
I denna vloggen berättar jag ett enkelt tips för Snecker om kriminella och samhället.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Linda Snecker från Vänsterpartiet- och kriminella

  1. Mr Snaggle skriver:

    Problemet är att det är vi skattebetalare som får stå för notan, annars är jag helt för riktiga livstidsstraff. Det bör alltid motsvara brotten. Ju grövre brott, ju hårdare och längre straff.

    • bergersjo skriver:

      Vi får väl stå för notan om de befinner sig i samhället också? Det är ju vi som blir rånade och våldtagna och mördade. Men jag tycker det är helt vansinnigt att det kostar många tusen kronor om dagen att någon befinner sig i fängelse. Så var det inte förr och så behöver det inte vara. En person i fängelse ska naturligtvis arbeta HÅRT och äta och bo spartanskt, istället för att chilla och ha det gott i rena lyxhotellet. Vi köper idag billiga kläder (och massor av annat) från Kina, tillverkat av barnarbetare som knappt fått mat för dagen. Dessa saker kunde istället tillverkats av kriminella i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s