Skandalkraschen på Fredrick Federleys politiska karriär

De senaste dagarna har det varit en stor snackis kring Centerpartiets andre vice partiordförande och Europaparlamentariker Fredrick Federley, efter att webtidningen ”Stoppa pressarna!” gick ut med scoopet om att han levde tillsammans med en man dömd för 22 grova våldtäkter av barn, som släppts fri ur fängelset i januari 2020.

Joakim Lamotte gick lite längre än ”Stoppa pressarna!” genom att visa en bild på pedofilen och berätta att hans namn idag är Jonas Almqvist.

För människor i Federleys närområde såsom hans dotter och grannar har det naturligtvis varit allt annat än trevligt att ha denne Jonas Almqvist omkring sig i flera månader. Men majoriteten av svenskarna kanske inte främst borde fokusera på vem våldtäktsmannen lever med, utan istället ställa den självklara frågan: Vad i helvete gör denne farliga människa överhuvudtaget frisläppt i samhället?

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skandalkraschen på Fredrick Federleys politiska karriär

  1. Mr Snuggle skriver:

    Sjukt!

    Och idag fick man en härlig nyhet igen: ”Mångfald och genus i nya barnbibeln”. Vad ska man säga om den…?

    • bergersjo skriver:

      Suck… Ja vad är vitsen med att hålla sig till en viss religion om man ändå ska förvrida den till oigenkännlighet för att man i själva verket inte gillar den som den var utan man måste göra den PK? Varför inte bara bli agnostiker eller ateist isåfall?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s