Snusares attraktionskraft

Är snusande attraktivt? Jag tycker inte det. Här förklarar jag varför, och beskriver vilka majoriteten av snusarna är. Inget hat mot dessa- även snusare behöver kärlek i livet, och det är mycket bra att det finns människor som attraheras av snusare och snusande. De får dock söka sin kärlek bland andra än mig.

Detta inlägg publicerades i Dagligt flum, Om Sven Bergersjö eller företaget, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Snusares attraktionskraft

 1. Mr Snaggle skriver:

  Välj inte kvinnor enbart på utseende, är mitt råd i dejtingfrågan. Stor risk att de inte kommer vara trevliga och ärliga. Såvida du inte är en helkroppstatuerad bodybuilder, gärna komplett med ansikts- och huvudtatueringar. Bad boy-stilen, som alltid gått hem. Eller alternativt kändis eller rik. De kommer känna att de förtjänar det bästa eftersom de har det bästa en kvinna kan ha i deras ögon; ett vackert yttre. Och det bästa har aldrig handlat om moral eller vilka som skulle värdera och behandla de bäst, som sagt. Med det sagt; man skulle haft större chans med tjejer i tonåren om man både snusat, rökt och supit. De som gjorde varken eller var ju mesar/töntar. Det viktiga för en hållbar relation, eller allt i kontakten med andra, är att man delar ungefär samma värdegrund.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Självklart inte, men rent allmänt, när du pratar om vackra kvinnor.

  Såg däremot en ung kvinna en gång på T-banan här i Sthlm som jag tyckte var riktigt söt. Nästa gång jag tittade till på henne, höll hon just på lägga in en fet prilla under läppen! 😀 Och inte portionssnus heller, utan den där kletiga sorten som ser ut som bajs…

  • bergersjo skriver:

   Och just då försvann all hennes attraktionskraft, eller hur? Det är ju precis det som är min poäng. Det är inte feminint att snusa. Snusande är lika sexigt som Eddie Medusa.

 3. Mr Snaggle skriver:

  …Du kan tro att jag blev hångelsugen! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s