Världens första feministiska unga rasifierade transpresident?

PK-folket har nu i flera månader betett sig som om de älskar Joe Biden mer än allt annat i världen. Som om ”hen” vore en feministisk, ”rasifierad” ung transperson- eller åtminstone en kvinna.

Alla vet ju att det inte är så. Biden är en gammal, ”vit” cisman och detta är ju som alla vet BIG no-no för identitetspolitiska människor, eftersom hudfärg och kön är viktigast av allt för dem, och ljus hudfärg och manligt kön är det vidrigaste de vet. Även om gubben backar upp att BLM driver upplopp och kravaller på gatorna är han ändå inte okej.

Så varför låtsas de då att de älskar honom? I detta vloggavsnitt förklarar jag saken.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Världens första feministiska unga rasifierade transpresident?

  1. Mr Snaggle skriver:

    Japp, de är bara glada att Trump förlorade och skulle röstat på vem som helst annan. Många har nog knappt satt sig in i Biden och hans politik.

    • bergersjo skriver:

      Och inte han själv heller, för det är inte hans politik. Han är bara den pajas som får stå och visa upp sig. Det är fullständigt löjeväckande att han skulle ha något med identitetspolitiken att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s