Våldsbejakande extremism

Det svenska skattefinansierade SVT tycker om att använda ord som ”högerextrema” och ”våldsbejakande” när de pratar om organisationer de tycker illa om i sin vänsterpropaganda, men däremot har de nog aldrig använt ordet ”vänsterextrema” eller beskrivit en vänsterextrem organisation som exempelvis den rasistiska terrororganisationen Black Lives Matter som ”våldsbejakande”.

Vad kan detta bero på?

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Våldsbejakande extremism

  1. Mr Snaggle skriver:

    Det brukar ofta sägas ”De främlingsfientliga Sverigedemokraterna” också i nyheterna på olika ställen, det är så de brukar titulera dem. Aldrig har jag hört någon börja ett inslag med att kalla F! för mansfientliga. Eller V rikemansfientliga, eller M bidragsfientliga, etc…Det skulle gå att lägga en personlig värdering om alla partier. Men du kan glömma allt som heter att alla är lika mycket värda rakt av. Det är bara bullshit och har så alltid varit.

    Man kunde göra en rolig grej av det, om man själv jobbade på nyheterna. ”De antisatanistiska Kristdemokraterna kom idag med ett förslag om att…” Eller något. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s