Sandra Beijer vill ha färre manliga musiker på Spotify

SVT kan man lita på vad gäller feminism. Ikväll tog de upp författaren och bloggaren Sandra Beijer i programmet Kulturnyheterna, där de lät henne rabbla på om att det är fler manliga musiker än kvinnliga på Spotifys listor, något hon tycker är ”en onödig snedfördelning”.

SVT:s journalister frågade naturligtvis inte VARFÖR hon tyckte det var en snedfördelning- eftersom de håller med henne.

Men jag håller inte med henne, så här förklarar jag hur det kommer sig att det finns fler manliga musiker än kvinnliga, och varför det inte spelar någon roll:

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sandra Beijer vill ha färre manliga musiker på Spotify

  1. Mr Snaggle skriver:

    Allt handlar om hur starka, duktiga, goda, framgångsrika och fantastiska kvinnor är och hur dåliga, onda, farliga, ansvarslösa, etc män är. Jag vet precis vad man ska tycka för att vara PK och jag vet precis hur de skulle avfärda alla som inte tyckte lika eller ifrågasatte det också. De kommer aldrig acceptera några motargument. De har rätt och alla som inte håller med har fel. Och fortsätter man debattera, kommer de bara bli argare och argare. Hur man än vrider och vänder på det kommer kvinnor alltid vara offer och män alltid motsatsen. De lever helt i den rollen och kan aldrig se något annat.

    Och alla män som blivit kränkta kommer bara att hånas och förlöjligas. Förutsatt att de är vita, medelålders och hetero då. Då är man aldrig ett offer och ska bara hålla tyst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s