Fredrick Federley gråter ut hos Carina Bergfeldt i SVT

När det stormade som värst runt Centern hösten 2020 på grund av ”drevet” som uppkommit när nyhetssajten Stoppa Pressarna gått ut med att EU-politikern Fredrick Federleys sambo var dömd för barnvåldtäkt, då ville varken Federley själv eller någon annan ur Centerpartiet uttala sig kring saken. Allra minst partiledaren Annie Lööf.

Där och då hade det varit klokt att svara på frågor. Men ett halvår senare? Nu har alltså Federley ställt sig i rampljuset för att gråta ut, som om han var ett av offren i den här historien. Mycket osmakligt! Han fortsätter också stenhårt hålla sig fast till lögnen om att han inte visste vad sambon var dömd för förrän betydligt senare än det finns bevis för att han visste det i verkligheten.

Här hade det varit klokast att bara låta skandalen glömmas bort. Att låta allting bero, att smyga undan med skammen. Federley tror att han kan tvätta rent sitt namn, men det kan han inte. Han kommer för alltid att vara mannen som tog in en dömd pedofil i sitt hem.

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s