Politikers våld mot Sverige

På kort tid har fem kvinnor blivit mördade i Sverige, och detta har fått hycklare inom politiken att vilja skuldbelägga och anklaga och smeta ner en samhällsgrupp. Som vanligt har de valt ”män”. Det var ju ”män” som mördade dessa fem kvinnor, så enligt de politiska hycklarna rör det sig om ”mäns våld mot kvinnor”.

Som om män som majoritet begår våld, som om kvinnor som majoritet är den grupp som främst utsätts för det, och som om könet är det enda våldsutövare som majoritet har gemensamt.

Om vi ska anklaga några för våldet i samhället, förutom just de enskilda våldsutövarna, så är det inte ”män”, och inte heller några andra som råkar dela något med våldsutövarna som grupp.

Det är politikerna. Dessa som drivit den politik som inneburit att våldet stiger i det svenska samhället. Våld mot både män och kvinnor.

De politiker som idag helt plötsligt frågar efter ”vrålet från samhället”, gnäller om ”mansnormer” och påstår att de känner förakt för våldsutövare- sådana som de själva gullat med i många, många år vid det här laget med sin värdelösa politik…

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Politikers våld mot Sverige

  1. Mr Snaggle skriver:

    Det är kvinnor som väljer. Och problemet är som alltid att alltför många gillar och dras till ”bad boys” och tycker de är spännande. ”Alfahannar”, tuffa, hårda, känslokalla eller direkt kriminella. Så har det varit i alla tider och ändå får man aldrig ha någon kritik mot det.

    Att vara snäll och hoppas att någon ska välja och värdera en för det har aldrig lett någonstans. Finns massor av jättesnälla män som skulle göra allt för en kvinnas kärlek, men har givit upp i 40, 50-årsåldern för att ingen har velat ha dem. Såg en artikel om en kvinna som tyckte man skulle låsa in ”incels” då dessa kan vara farliga för kvinnor. Man vet inte om man ska skratta eller gråta…

    Kvinnor kommer alltid vara offer. Även när de har ljugit och diktat upp falska anklagelser och det sen bevisas, så är de ändå offer. Vilket jag också har upplevt. Allt är ”patriarkatets” fel och det enda viktiga är att det krossas. Men de ända de vågar ”krossa” är helt vanliga hyggliga män, som skuldbeläggs, misstänks och kränks hela tiden. Och alla som mår dåligt av det avfärdas hånfullt med ”vita kränkta medelålders män”.

    Jag måste inte ”markera” någonting p.g.a. mitt kön. Lika lite som någon kvinna måste ta på sig skuld för vad onda människor av deras kön har gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s