SCB:s senaste väljarbarometer…

Nu har SCB gjort en ny partisympatiundersökning på uppdrag av TV4 som jag går igenom här. Jag glömde uttala mig om Kristdemokraterna, men det gör detsamma. De är ändå inte mycket att orda om.

Här är såväl positiva som negativa nyheter, men mest negativa, naturligtvis. Och egentligen är det ju inga nyheter heller direkt. Att majoriteten av de svenska väljarna är totalt dumma i huvudet är ingen nyhet.

Så det är väl faktiskt ingen chock att det parti som fått bäst uppsving i denna mätning är precis samma parti som haft helt vidriga skandaler det senaste året?

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till SCB:s senaste väljarbarometer…

 1. G skriver:

  Hahaha! Skrattade till när jag såg dig göra tummen upp i första bildrutan i videon 😛 Jag gör också tummen upp i stort för resultatet.

  L är ju kopia av C i stora delar och vice versa. Känns just nu att L inte har mycket att hämta pga skillnaderna är alldeles för små och partiet ofta otydligt, därtill offentligt ”käbbel” när partiet intar en ny riktning i någon fråga men utåt skriker X antal aktivistiska politiker att de minsann inte kan stå bakom partiets nya inriktning utan avgår eller reserverar sig, exempelvis nu senast i hur partiet ska förhålla sig till SD. Sådant stärker inte direkt.

  Apropå ghettoupploppen i Hjällbo och annat liknande. Dessa var på pricken.

  ”Christer El-Mochantaf: Alla vill inte vara en del av vårt samhälle”
  https://www.expressen.se/gt/kronikorer/christer-el-mochantaf/alla-vill-inte-vara-en–del-av-vart-samhalle/

  ”Gudmundson: Vad är det för fel på våra förorter?”
  https://bulletin.nu/vad-ar-det-for-fel-pa-vara-fororter

  • bergersjo skriver:

   Men jag gör inte tummen upp i stort, bara över att Fp och Mp ligger under spärren. I stort är det ju katastrof- pedofilpartiet har gått i topp och vänstern är fortfarande störst.

   • G skriver:

    Ja, iofs. Det är ju rätt. Menar mer att man får vara glad över det lilla i dagens sjuka Sverige. Landet där verkligheten kan bli hur illa som helst men vissa håller fast vi sina godhetsideal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s