SVT försöker fira Sveriges nationaldag- ängsligt, mångkulturellt och feministiskt

Sjätte juni är det Sveriges nationaldag och Svenska Flaggans Dag. Det firar SVT (som vi ju alla vet är starkt nationalistiskt) genom att kraftigt lyfta upp och hylla svenska traditioner!

Nä, jag skojar bara, såklart. SVT:s ”firande” är tvärtom vansinnigt ängsligt och förutom den sedan länge föråldrade monarkin, som de visar stor respekt för, lägger de istället fokus på att visa upp den vänsterpolitik som i stort sett alla på SVT står bakom.

Det blir alltså mångkultur, feminism, politisk korrekthet och antinationalism för hela slanten. SVT går så långt att de hyllar att det inte finns några tusenåriga traditioner att behöva ägna sig åt. Det finns det visserligen, men SVT har inget emot att ljuga. De talar gång på gång om att vi fick allmän och lika rösträtt för 100 år sedan, vilket vi ju inte fick…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till SVT försöker fira Sveriges nationaldag- ängsligt, mångkulturellt och feministiskt

 1. Mr Snaggle skriver:

  4:41 – 4:55: Bingo.

  4:58 – 6:00: Precis det har jag också undrat över. Väldigt motsägelsefullt av folk.

 2. Mr Snaggle skriver:

  * av folk som påstår sig vara vänster. Att alltid stötta och beundra dem ändå. Mött flera av den sorten själv.

 3. Mr Snaggle skriver:

  Jag skulle nästan säga att det börjar kännas som om män inte har något värde alls mot för kvinnor. Det är det här landets idé om jämställdhet. Allt handlar om att ”ge tillbaka”. Och allt handlar om vem man är. Inte hur man är.

 4. G skriver:

  En väldigt bra söndagsläsning av Kvartals Henrik Höjer!

  ”Det dunkelt sagda belyser vår tids tomhet och vanmakt

  Vi har sedan några år begåvats med ett knippe nyord som kännetecknas av att de inte betyder något särskilt – förutom att de har positiva innebörder som alla kan gilla. Just därför är de mycket praktiska och enkla att använda.

  Öppenhet. Samverkan. Mångfald. Inkluderande. Alla människors lika värde. Normkritik. Delaktighet. Värdegrund. Strukturell. Långsiktigt hållbar. Utmaning. Utsatthet. Trygga rum. Dialog.

  Men vad betyder dessa ord egentligen?”
  https://kvartal.se/artiklar/fluff-och-ludd-belyser-var-tids-vanmakt/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s