Vänsterpartiet är missbelåtna med Löfvens regering!

Ja, men huane mig alltså. Nu har Vänsterpartiet tagit det stora klivet! Eller har de? Antagligen inte…

Vänsterpartiet visste om det här med marknadshyror redan från starten av Januariöverenskommelsen, men de ville ju ha en sosseregering med Stefan Löfven som statsminister, så Jonas Sjöstedt gick ut och påstod att han hade en överenskommelse med Stefan Löfven om att det minsann inte skulle bli några marknadshyror- en överenskommelse som ingen annan än han själv fick se, visserligen- och att om det ändå blev det, så skulle de minsann se till att fälla regeringen!

Och om och om igen har Vänsterpartiet gläfst som en liten hundvalp och tjurat över att det inte är de som bestämmer. Vargen kommer, vargen kommer! Vi ska fälla regeringen om vi inte får som vi vill!

Sossarna har naturligtvis inte behövt vara rädda, för Vänsterpartiet har ju inte något annat val än att le, niga och buga och säga:

”Förlåt att vi skällde, fortsätt göra som ni vill, Herre!” till Löfven.

Nu har Vänsterpartiet slutligen bestämt sig för att fälla regeringen, hävdar Dadgostar. Jag tvivlar. Men om den ändå trots allt fälls, kommer Vänsterpartiet sätta Löfven på tronen igen i nästa regering. De har liksom inte mycket annat att komma med… Tyvärr!

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vänsterpartiet är missbelåtna med Löfvens regering!

 1. Mr Snaggle skriver:

  Jag sympatiserar inte med något parti i vilket fall, finns mer jag ogillar än motsatsen i alla, så för mig är det saksamma vad som händer…

 2. G skriver:

  Hahaha. Ja hur ska denna soppa sluta lol!

  • bergersjo skriver:

   Den kommer högst sannolikt sluta med att Löfven sitter kvar som statsminister och Lööf backar en stund med kravet på marknadshyror. Att sossarna ska ha makten är vid det här laget ännu viktigare för henne än för dem själva och folkpartiet vill inte ha något nyval.

 3. Mr Snaggle skriver:

  Jag sympatiserar inte med något parti, så för mig spelar det ingen roll vad som än händer…

  • bergersjo skriver:

   För mig är det mer att sympatisera ännu mindre med somliga partier än med andra och att betrakta olika saker som de viktigaste problemen i Sverige just nu.

 4. Mr Snaggle skriver:

  Ja, så är det ju givetvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s