17-åring häktad för polismord- vad händer nu?

I det ”särskilt utsatta området” eller no-go-zoonen Biskopsgården i Göteborg, blev den unge polisen Andreas Danman kallblodigt mördad tidigare denna vecka, medan han stod och konverserade.

Bara någon dag därpå togs en 17-årig yngling in misstänkt för att vara mördaren. En yngling flera gånger orosanmäld till socialtjänsten från såväl polisen som skolan samt tidigare dömd för ”grov våldsbrottslighet”.

Ynglingen är nu häktad på sannolika skäl misstänkt för mord och mordförsök. Personligen hoppas jag att han är oskyldig och att detta snabbt framkommer. Varför? Det förklarar jag i filmen.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till 17-åring häktad för polismord- vad händer nu?

  1. Mr Snaggle skriver:

    Förjävligt, men inte särskilt förvånande heller som allt är och har blivit. Men på sannolika skäl är ju den högre graden. Den lägre är skäligen misstänkt.

    Som sagt var så har vi passerat de flesta av de där dystopiska framtidsskildringarna nu inom film och litteratur. A Clockwork Orange, Deathwish och liknande. Folk förfasade sig, trots att det bara var fiction. Nu blir folk allt mer avtrubbade istället. Och det är farligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s