Plötsligt händer det: Våldtäktsmannen Damir Al-Ali blir Årets Svensk och får 840000 kronor i pris!

Den manshatande tokvänstern har ändå inte helt fel i sitt påstående om att vi här i Sverige har en sorts våldtäktskultur idag. Att en våldtäktsman får nästan en miljon kronor i skattepengar och släpps fri på gator och torg att våldta nya offer är ett utmärkt exempel på den saken.

Men manshatarna förstår inte att det är de själva som göder våldtäktskulturen. I stort sett alla manshatare är nämligen extremvänsterpolitiska och det är deras kriminalpolitik som innebär att våldtäktsmän som en gång åkt fast snart går fria igen- i fall som detta rentav med nästan en miljon kronor i plånboken som ursäkt för att ha behövt sitta i fängelse- och det är också extremvänsterns migrationspolitik som gjort att det idag finns väldigt många unga män i Sverige som kommit ifrån kulturer som är våldtäktskulturer.

Av dessa män kommer en majoritet av våldtäktsmännen i Sverige idag- både under den korta tid de sitter i förvar och under den tid de stryker runt som fria predatorer.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Plötsligt händer det: Våldtäktsmannen Damir Al-Ali blir Årets Svensk och får 840000 kronor i pris!

 1. G skriver:

  Kom tänka på det här från 2017…
  https://www.expressen.se/gt/ledare/csaba-perlenberg/aldres-julskinka-ska-inte-stoppas-av-religios-tro/

  När jag såg det här…

  ”Över hälften äter specialkost på fängelser och häkten

  Enligt uppgifter från Kriminalvården är det en majoritet av de intagna som får specialkost och anpassad kost. Var fjärde av religiösa skäl och nästan lika många av medicinska skäl.

  I skolan räknar man med att upp till 20 procent av måltiderna är anpassade. I Kriminalvården upplevs det inte som ett problem att 50 procent får anpassad kost.

  ”Vi är inte här för att straffa folk genom att ge dem dålig mat, de är redan frihetsberövade”, säger kocken Stuart MacDougall.””
  https://sverigesradio.se/artikel/over-halften-ater-specialkost-pa-fangelser-och-hakten

  Ärligt talat så brinner det inte lite inombords när jag ser detta och framför allt hur den där kocken uttrycker sig! Så om de intagna inte får ”den mat som de VILL ha” så är det = dålig mat?!!!! Fy fan!

  • bergersjo skriver:

   Ja vilka djävla dumheter. Den där kocken borde ju sparkas omedelbart. Enligt min åsikt borde intagna på fängelse enbart få äta mat som annars skulle KASTAS från skolor, äldreboenden, sjukhus och affärer- efter att alla andra som eventuellt skulle viljat ha maten, som kyrkor, bönder, hemlösa osv- först fått vara där och plocka åt sig. Med tanke på hur mycket mat som slängs i Sverige skulle det (tyvärr) inte vara någon risk att de kriminella svalt ändå.
   Och det behövs ingen djävla kock. All maten kan dumpas i en gigantisk gryta som får stå och koka en timme eller så och sen kan de kriminella komma dit med en sopptallrik och en sked och ta för sig.

 2. G skriver:

  ”Caroline Jönsson: Vi måste vara medvetna om att vi inte är inkluderande

  På onsdagen startade Eurogames i Malmö och Köpenhamn, Europas största multisportevenemang för idrottare oavsett könsidentitet eller sexuell läggning.

  Fokus ligger i år på inkludering inom idrottsrörelsen.

  ”Det finns mycket att göra där. Det första är att vi måste vara medvetna om att vi inte är inkluderande. De flesta människor vill vara det, men är istället exkluderande utan att veta om det”, säger Caroline Jönsson, före detta fotbollsmålvakt.”
  https://sverigesradio.se/artikel/caroline-jonsson-vi-maste-vara-medvetna-om-att-vi-inte-ar-inkluderande

  *Du måste vara inkluderande mot alla. Även mot folk som godhetsexkluderar dig för dina politiska åsikter!*

 3. G skriver:

  Ang Afghanistan och afghanerna…

  ”Svagt stöd i riksdagen för amnesti för afghaner

  Det finns i dag cirka 7 000 personer med ut- eller avvisningsbeslut till Afghanistan. Av dem berörs ungefär 1 900 personer direkt av beslutet. Resten har i dag tillfälliga uppehållstillstånd.

  Vänsterpartiet anser att alla afghaner i Sverige bör få skydd i Sverige efter händelseutvecklingen i Afghanistan.

  – Det är uppenbart att de riskerar drabbas av urskillningslöst våld. Vi förväntar att Migrationsverket snarast ändrar sin bedömning så att alla afghaner – oavsett tidigare beslut – får det skydd de har rätt till. Om inte behöver regering och riksdag agera genom en amnesti eller andra ändringar i utlänningslagen, säger partiets migrationspolitiska talesperson Christina Höj Larsen (V).”
  https://tt.omni.se/svagt-stod-i-riksdagen-for-amnesti-for-afghaner/a/a7GxAL

  ”Adaktusson (KD): ”Skamligt att slå igen dörren”
  https://www.expressen.se/nyheter/adaktusson-skamligt-att-sla-igen-dorren/

  ”Österrike vill fortsätta utvisa afghaner”
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=sv&u=https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2021/oesterreich-will-weiterhin-afghanen-ausweisen/

 4. G skriver:

  ”Donald Trump blasts Twitter for allowing the ‘killers and muggers’ of the Taliban to send out public messages while he remains banned from the social media platform”
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9906677/Donald-Trump-blasts-Twitter-allowing-killers-muggers-Taliban-use-platform.html

  Han har en poäng…

  ”Western Islamists Welcome Taliban Takeover”
  https://www.meforum.org/islamist-watch/62562/western-islamists-welcome-taliban-takeover

 5. Mr Snaggle skriver:

  Det är en evig cykel. Varje sån här grej föder ännu mer manshat och debatter om ”mäns våld mot kvinnor” etc som påhejas av de flesta kvinnor som inte vet bättre, alla feminister och även etablissemanget. Samma personer vill samtidigt ta in så många som möjligt av de som bär ansvaret. Och gör allt för att tysta ned vilka det rör sig om.

  Med politik får man acceptera att alla är olika och alla varken kommer att hålla med om allt eller behöver göra det. Jag respekterar alla som kan föra en lugn och sansad debatt och föra fram sina synpunkter och argument, även när de har åsikter och värderingar som är rakt motsatta mina egna. Men man kan ju tycka att alla borde enas om att man alltid tar avstånd från kriminella och deras gärningar. Men jag har sen länge lärt mig att det inte heller är självklart för många.

  Det är just att det vid varje brott finns ett brottsoffer. Annars kunde man omfamna cynismen helt och bara skratta åt hur bisarrt allt har blivit. Att det redan har gått åt helvete, i alla fall med det här landet.

  • bergersjo skriver:

   Feminismen är så ologisk att den utan att förstå det har ett självskadebeteende. Det här är feminismens våld mot kvinnor.

 6. G skriver:

  Denna artikel var öppen först så kanske ni läst redan. Om inte så postar jag den nu iaf då det kan vara av intresse, det är en intervju med offret.

  ”Våldtäktsmannen fick 840 000 kronor – offret Petra fick 3 000”
  https://web.archive.org/web/20210820110205/https://www.expressen.se/kvallsposten/valdtaktsmannen-fick-840-000-kronor-offret-petra-fick-3-000/

  Laddar inte web.archive just nu så prova ladda om sidan några gånger med ett par minuters mellanrum eller försök senare, en hel del störningar syns av och till för tillfället.

  • bergersjo skriver:

   Det finns naturligtvis inget friskt överhuvudtaget i den här äckliga historien. Värst av allt är naturligtvis att Damir Al-Ali överhuvudtaget blivit utsläppt. Sådana människor ska inte röra sig i samhället, det är det allra viktigaste. Men vad jag förstått är det Justitiekanslern Mari Heidenborg som beslutat att ge honom pengarna. Så förutom honom själv, politikerna som stiftat lagarna samt juristerna som valde att tro honom i berättelsen om sin ålder och släppte ut honom ur fängelset, så är det HON som bär det värsta ansvaret. Hon hade mer än väl tillräckligt med lagligt stöd att inte ge honom ett öre. Hon borde sparkas omedelbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s