En flagga värd att försvara?

Den svenska försvarsmakten känner stolthet för sin sexualitet. Pride, som det heter på engelska.

Ja, soldaterna är så stolta över att vara homosexuella, bisexuella, transsexuella eller queer att de drar in sexualiteten till allmän beskådning i den statliga myndighet de alla är en del av.

Istället för att företräda hela landet Sverige och alla dess innevånare, väljer försvaret att företräda HBTQ. Istället för att vara politiskt neutral betalar armén dyra pengar för politisk propaganda, där den stolt visar upp att det är Regnbågsflaggan den försvarar, inte den blågula.

Kan det bli tydligare än så?

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En flagga värd att försvara?

 1. G skriver:

  Apropå de goda ”anti”rasistiska exkluderarna. Detta är extremt vidrigt men också extremt viktigt. Detta vore ej möjligt om inte universitetet denna gång faktiskt påpekade det som borde påpekas. Tycker precis som herr Robinson. Men då följer jag den mentalitet och logik som han framför. Att allas yttrandefrihet ska alltid försvaras, inklusive dina egna kritikers/oliktänkande som dessa idioters, även om idioterna givetvis inte själva ser problemet med sina tankesätt och såklart aldrig skulle försvara motsidan, i detta fallet herr Robinson, utan skulle endast applådera att nu fick de ännu en gång trycka till någon och som fick sin åsiktsfrihet tystad i den antirasistiska inkluderingsidiotins namn. Men att de inte alls verkar se vad i helvete det handlar om blir ju än mer tydligt då hon försvarar det hon gör och står för i Guardian-artikeln i James tweet.

  ”Calvin Robinson: Even my bigoted critics deserve free speech”
  https://www.spiked-online.com/2021/08/18/even-my-bigoted-critics-deserve-free-speech/

  p.s
  James är en högerpolitiker i U.K.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s