Sven- som en haschig barnprogramledare, både audiellt och visuellt!

Det händer då och då att någon kommer ut med en recension om mitt arbete, antingen byggt på sina egna ärliga åsikter- det kan innebära positiva eller negativa sådana- eller också trolleri och internethat.

Senast i raden av recensenter var en socialdemokrat, som jag misstänker inte riktigt uppskattar mina politiska ståndpunkter. Men det är okej, för en recension är ju inte neutral, och ska inte vara det.

Men jag tänker: Om en socialdemokrat får såhär höga känslor av att se mina filmer, då har jag nog gjort rätt. Och jag tror att fler borde se filmerna.

Nu tar jag steget in bland moderna youtubers att bli en så kallad ”swishhora”. Det vill säga, den som har lust att stödja mitt arbete via swish kan hädanefter göra det.

Och vill man inte, så är man naturligtvis fortfarande lika välkommen att se filmerna ändå.

Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Om Sven Bergersjö eller företaget, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sven- som en haschig barnprogramledare, både audiellt och visuellt!

    • bergersjo skriver:

      Shit, vilket flum! 😛 Det fanns visserligen en bra poäng, men den dök inte upp förrän i slutet efter tokmycket blablabla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s