Dags att sparka Justitiekansler Mari Heidenborg!

Orsaken till att kriminaliteten är som den är idag här i Sverige, beror naturligtvis främst på politiken. Dock inte enbart! Den beror också till stor del på juridiken.

Ett bra exempel på detta är Justitiekansler Marie Heidenborg, som valt att dela ut 840 tusen kronor till den dömde grove våldtäktsmannen Damir Al-Ali, och nu också ytterligare 136 tusen skattekronor till den dömde mördaren Dodou Jallow. Brottslingarna skrattar och tar emot, mord och våldtäkter belönas och kriminella karriärer är högbetalda av staten.

Hans självaste Majestät Konungen verkar uppskatta Heidenborgs ytterst tveksamma beteende eftersom han i somras förlänade henne sin medalj i guld av 12:e storleken med Serafimerordens band på grund av hennes ”framstående insatser inom svenskt rättsväsende”.

Hennes insatser är inte ”framstående”. De är skamliga! Och nu kan politikerna visa ifall de vill fortsätta gulla med kriminella tillsammans med henne.

Nu kan de sparka henne för att visa ifall det är slut med den leken.

Vill du sponsra mig? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dags att sparka Justitiekansler Mari Heidenborg!

  1. Mr Snaggle skriver:

    Bra, Sven!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s