Folkpartiets Kvinnoförbund kräver: Inga tjänstemän från Sverigedemokraterna i Regeringskansliet!

Folkpartiets kvinnoförbund har verkligen fortfarande inte öppnat ögonen. De är ännu kvar under Reinfeldts tid, fysiskt såväl som psykiskt. De tror att de kommer att sitta i en borgerlig regering och att de har någon rätt att bestämma och ställa kvav.

Först var det Decemberöverenskommelsen, sen var det Januariöverenskommelsen. Och ännu har de inte lärt sig. De är äkta svenska feminister, det är de. De ställer sig på tvären mot sitt eget parti och är emot att samarbeta med Sverigedemokraterna vilket partiet drivit igenom att göra helt demokratiskt.

Kanske borde de lämna sitt parti och gå till Centern istället?

Nu ställer de krav på att det inte ska sättas några politiska tjänstemän från Sverigedemokraterna i Regeringskansliet vid en borgerlig regering, och det är här de visar mest av allt hur långt borta från verkligheten de faktiskt är.

De har ingen rätt att ställa krav. Folkpartiet ligger sedan mycket länge långt under 4-procentsspärren och kommer högst sannolikt ryka ur riksdagen, oavsett vad det blir för regering.

Det är bra. Det är alldeles för många små extremistpartier som har alldeles för stor makt i svensk politik, och alldeles för mycket av den där politiken går bara ut på att hålla borta Sverigedemokraterna.

Det fungerade inte på Reinfeldts tid och det fungerar inte nu heller. Och det kommer inte att fungera 2022 när Folkpartiet och deras kvinnoförbund åker ur riksdagen.

Vill du stötta mig? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s