Hanif Bali anklagas för olämpligt beteende- lärde sig Moderaterna något under MeToo?

Det har varit mycket snack om Hanif Bali de senaste dagarna, då han varit politisk mentor åt en tjej i MUF och även ställt upp som medhjälpare med skoluppgifter åt henne.

Nu är det dock inte dessa saker det varit snack om, utan att han anklagats för att ha bett henne om nakenbilder och sex. Själv tillbakavisar han detta och hävdar istället att det snarare var hon som ville ha mer än en vänskapsrelation och att han då satte ner foten.

Det har länge varit mycket viskande inom Moderaterna men det är nu under moderaternas nomineringstillfällen som historien belyses: Hanif Balis ovänner inom partiet vill att han petas bort.

Vilket är det rätta? Ska han tas bort som politiker tills det framkommit vem som ljuger?

Vill du stötta mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Hanif Bali anklagas för olämpligt beteende- lärde sig Moderaterna något under MeToo?

 1. Mr Snaggle skriver:

  ”Varför väljer du att stå kvar i detta?”, frågar reportern. Skulle hon lämna sin man bara p.g.a. något som sagts av en utomstående? För att alla kvinnor måste hålla ihop, eller? Då skulle han nog inte vilja ha henne tillbaka sen heller, om eller när han blev rentvådd.

  • bergersjo skriver:

   Ja, men allt reportern frågar är ju inte sånt reportern själv undrar, utan mycket är väl sånt som reportern antar att många läsare undrar. Och tyvärr är det nog många som undrar just den saken…

 2. Mr Snaggle skriver:

  Bara kvinnor och i synnerhet feminister, som hellre alltid tar parti för sitt eget kön än gott och ont. Inte bryr sig om sanningen…Och oftast heller aldrig tar avstånd ifrån kvinnor som ljugit och falskanmält män ens i efterhand, eftersom de ändå är offer hur saken än är och vad som än bevisas. Trots att det borde finnas störst anledning för andra kvinnor att ta avstånd från dem, då de gör verkliga offer en stor missgärning. Och även alla manliga feminister, som funkar lika och älskar att ta avstånd från och göra ned sitt eget kön, utom just sig själva.

  Bortsett från karaktär, så har han för hög profil och skulle ha alldeles för mycket att förlora på det. Jag gissar att hon har blivit kär i honom, blivit nobbad av självklara skäl och sen velat hämnas. Alternativt att hon är en bricka i ett politiskt spel och har blivit betalad av hans meningsmotståndare till att försöka sänka honom.

  • bergersjo skriver:

   Jag tror du har rätt där att hon antagligen blivit kär, nobbad och viljat hämnas. Den typen av hämnd från framförallt tonårstjejer är inte ovanligt alls. Problemet är att de sällan förstår vilken skada de faktiskt gör. Även om de erkänner att de ljög så är det många som då tror att de istället ljuger efteråt…

 3. Mr Snaggle skriver:

  Unga tjejer är de som värderas högst, det är också feminism. Och är man van vid att få allt man vill, så är det även lätt att man blir bortskämd. Det pratas ofta om män som inte kan ta ett nej. De personer jag mött i vuxen ålder som haft allra närmast till raseriutbrott när de inte fått som de har velat, har varit just unga kvinnor. Men Balis liv är redan förstört egentligen, eftersom alla som inte gillade honom och hans åsikter/politik tidigare, troligen väljer att tro på det i vilket fall som helst. Även om han blir rentvådd.

  Apropå tjejer och utbrott….Vad säger du om den här. 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=0Z7M5jYE_HQ

  • bergersjo skriver:

   Nä men ”alla människors lika värde” är ju bara dumheter. Att värdera unga tjejer är inte feminism, det kan ju bero exempelvis på attraktion. Och DET är absolut inte feminism om det är en vit medelålders lönnfet (eller ännu värre, ÄLDRE) man som attraheras av en ung kvinna, för en sådan betraktas som en gubbsjuk ful snuskgubbe.
   Filmen begrep jag mig inte på överhuvudtaget. Misstänker att den var en parodi på en annan film som jag inte har sett…

   Ja, du har tyvärr antagligen rätt om Bali. Jag kommer antagligen göra ytterligare en film om den här röran…

 4. Mr Snaggle skriver:

  Bara en parodi på tjejen i originalvideon p.g.a. hennes raseriutbrott. Han låtsas bli så chockad när hon plötsligt vrålar rakt ut så att han kissar på sig, det var väl det som var grejen.

  Ja, ”alla människors lika värde” är fullständig bullshit. Det har helt att göra med vem man är och inte hur man är eller vad man gör.

 5. Mr Snaggle skriver:

  Äsch, bortkastad tid igen. Det är hon i svart tröja och det där var väl ”highlightsen” ur videon. Sök på hennes namn i texten på hans beskrivning under videon bara så borde den komma upp.

  Men gör gärna en till film om Bali. Han jobbade hårt för att komma dit och hade tydligen haft det väldigt jobbigt tidigare i sitt liv också. Hade många bra förslag och idéer och var en bra politiker. Och nu är allt förstört.

  • bergersjo skriver:

   Tror inte jag skulle tycka den där parodin var rolig oavsett. Det var nåt troll vid namn ”preme” som snodde en film av mig härom året för att göra sig lustig och hans svans tyckte märkligt nog att han var det…

 6. Mr Snaggle skriver:

  Jag minns det, jag såg den. Ingen trevlig historia. Men du stod ju inte och vrålade i kameran heller som den där tjejen, som själv verkade vara ett troll. Det är väl det folk reagerade på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s