Familjeveckan- om regeringen själv får välja!

Det är mycket snack nu om ”familjeveckan” som regeringen väljer att lägga massor av skattekronor på. Men vad är familjeveckan egentligen? Vilka är det som hittat på den, ursprungligen? Och vad innebär familjen för världens förstaste, bästaste och endaste feministiska regering?

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Familjeveckan- om regeringen själv får välja!

 1. G skriver:

  Tänkte att jag kan posta om detta ifall du vill läsa en längre intervju med nya SSU bossen Lisa.

  ”Polisaspirant Lisa Nåbo vid rodret när SSU talar tuffare om brott och invandring”
  https://web.archive.org/web/20210917053314/https://www.dn.se/sverige/polisaspirant-lisa-nabo-vid-rodret-nar-ssu-talar-tuffare-om-brott-och-invandring/

  Men nej, bara för att man vill avveckla EBO så för man definitivt inte en ”stram” invandringspolitik. Och samtidigt säger emot sig själv då hon gärna ser att Sverige tar emot fler flyktingar, med en ny ”bättre” integrationspolitik som då skulle generera positiva samhällskonsekvenser? Suck! Och angående de unga killarna som dras till SD och gav stående ovationer, vad hade S egentligen förväntat sig för resultat då det nästan inte längre är rumsrent att vara man och näst intill allt manligt ses som dåligt och destruktivt? Och så var det ju lite tråkigt att höra om hennes tal som hon höll framför Löfven precis innan han själv skulle upp och leverera talet där han meddelar sin avgång. Det kan man hålla med om var ganska dåligt av sossekollegerna att öht inte nämna det så hon kunde ändra slutet på sitt eget tal.

  • bergersjo skriver:

   Om hon är polisaspirant och SSU-boss borde hon sparka ut SSU-skurkar som han som ställde till med oväsen under Lamottes besök i Lund och alla de som uppmuntrar AFA. Och naturligtvis alla antisemiter. Hon behöver visa att SSU står för vad som är lagligt och är emot det som är olagligt. Om det är på det viset, alltså…

   • G skriver:

    En mycket bra poäng av dig där. Men fan alltså, det händer så mycket skit i detta land att han som störde Lamotte hade jag redan glömt, trots att det bara är några veckor sedan!! Men ja, där kan hon ju börja och visa att hon är en som följer det hon själv säger och inte som det brukar vara: säger en sak, gör sen motsatsen.

   • bergersjo skriver:

    Precis, SSU kryllar av skurkar lika mycket som själva landet. En annan sak jag tänkte när jag läste artikeln var att hon är ju för fan gammal nog att sitta i RIKSDAGEN, vad gör hon i ungdomsförbundet?! Där borde bara tonåringarna vara. Tills de fyller 18 och blir VUXNA. Jag ska nog göra en vlogg om den här artikeln.

 2. G skriver:

  Eng ung kvinna har hittats död. Pojkvännen är ”försvunnen”, är misstänkt, och kanske den skyldige. Och mitt i allt detta, när den unga kvinnans anhöriga sörjer, så är det lämpligaste som man som hudfärgsberoende ”anti”rasist kan komma på att göra:

  ””Medias besatthet antyder att svarta är mindre värda”

  Beror det stora intresset för fallet Gabby Petito på att hon var vit – så kallat ”missing white woman syndrome”? Den frågan är just nu föremål för en het debatt i USA.

  Ja’han Jones skriver på MSNBC:s sajt att studier har visat att svarta barn anmäls försvunna oftare än vita, men att de trots det får betydligt mindre medieutrymme.

  ”Medier som väljer att förstärka nyheter om vitas försvinnanden mer än svartas – som är betydligt vanligare – antyder att svartas liv är mindre värda än vitas.”

  Deseret News Jennifer Graham tror dock att mediernas besatthet av fallet Gabby Petito har mer att göra med det stora videomaterialet, som både filmats av Gabby Petito själv och en polis med kroppskamera.

  ”Hon hade en community av vloggare på Youtube och Tiktok, och efter att hennes mamma anmält henne försvunnen den 11 september, kraftsamlade den communityn för att hitta henne.”
  https://omni.se/medias-besatthet-antyder-att-svarta-ar-mindre-varda/a/pWnaO1

  Och man ser i texten nedan att idioten följer besattheten att skriva vit med liten bokstav och Svart med stor bokstav, vilket ”anti”rasister konsekvent gör. Och nej, detta har inget med ”our collective obsession” att göra, utan endast med ”anti”rasisternas störda ”collective obsession” med hudfärg att göra.

  ”Yes, the media is suffering from ‘missing white woman syndrome’
  ..[..]..
  After Joy mentioned Robinson and the disparate treatment of missing white and Black people during Monday’s show, some writers took exception to her use of Ifill’s “missing white woman syndrome” phrase.

  These people are conflating media criticism (which Joy offered) with criticism of Petito (which Joy did not offer). These outlets — looking at you, Fox News — would be better served analyzing their own disparate race coverage rather than feigning outrage.

  Petito went missing. She is white. She is a woman. And yes, our collective obsession with people who fit that description — to the exclusion of all others — reveals a sickness in American culture.”
  https://www.msnbc.com/the-reidout/yes-media-suffering-missing-white-woman-syndrome-n1279774

  ”Is it fair to blame ‘missing white woman syndrome’ for the Gabby Petito news coverage?”
  https://www.deseret.com/2021/9/21/22686285/gabby-petito-news-coverage-brian-laundrie-missing-white-woman-syndrome

 3. Mr Snaggle skriver:

  ”näst intill allt manligt ses som dåligt och destruktivt” Som jag uppfattat det så handlar det helt om kön. Kvinnor uppmuntras till att ”ta för sig” liksom ”män i alla tider har gjort”, vara burdusa, hårda och empatilösa. Och män uppmuntras till motsatsen, att vara tysta, fogliga och underdåniga. Och låta kvinnorna ta över. Då blir det jämställt, tycker man här. Och media letar ständigt efter kvinnor att prisa, hjälpa fram och höja upp. Och män att sätta åt, läxa upp och trycka ned.

  • bergersjo skriver:

   Vad feministerna inte förstår är att biologin utvecklats under miljarder år, långt innan mänskligheten och den kommer att vara kvar långt efter människorna. Det går inte att göra om den och ändra män och kvinnor för att man tycker biologin är dålig. Då blir det som de blir…

 4. Mr Snaggle skriver:

  Kort sagt så handlar det bara om att flytta två extremer och byta plats med dem. Bägge är lika negativa, oavsett kön. Liksom att alla inom någon grupp som anses ”utsatt”, nu ska få all makt och trovärdighet istället. Och de som aldrig tillhört en sån grupp, ingen alls.

  • bergersjo skriver:

   Jag undrar dock om alfagrupperna egentligen är extrema, bara för att vi ser dem som negativa? De har utvecklats till att vara som de är helt naturligt eftersom det är dessa som det motsatta könet attraherats mest av och valt först under miljarder år. Negativt- ja. Extremt? Nej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s